Reviews for Leva i Döden
Redeyed witch chapter 1 . 2/9/2008
En väldigt intressant historia, har alltid gillat vampyrer, änn mer att läsa derat åskter och synvinklar (så gott människor kan återge dem). Skulle hemskt gärna se att det kom fler av dessa från dig, du är väldigt duktig.
Funtime2006-2008 chapter 1 . 5/7/2006
Tjenare, trevlig berättelse. Jag tror aldrig jag har sett en berättelse eller liknande med svenska du sa att du gillade konstruktiv kritik, tänkte jag ge litet. .~ Det är några ställen där ett ord är glömt och även så har två ord bytt plats. Men i övrigt såg inte jag några mer små fel. Och om du någonsin behöver en beta-reader på svenska (eller englska) så ställer jag upp. Berättelsen var väldigt mystisk och det kändes verkligen som om personerna hade karaktär och att man kunde förstå den, även om den inte hade så många vänliga hälsningar, Felicia ()
deadaccountlol chapter 1 . 12/3/2005
Hmm, rätt OK. Lite annorlunda handling men den var rätt bra. One-shot? Eller blir det fortsättning :D?
synanceia chapter 1 . 11/27/2005
Så kraftfull! Mera 'svenska' vampyrer, tack! Din beskrivningar är så levande att jag fortfarande ryser. Jag gillar att det finns en viss mystik i din berättelse som ökar rys-faktorn. Dina vampyrer är väldigt mänskliga och det gör att hela historien känns mer verklig. Hela vampyr problematiken framstår mycket mer verklig.