Reviews for Vânătoarea de zâne
ME chapter 1 . 7/11/2011
ador sa ma semnez asa

bun, tecand la alte oi. mi-a placut, dar mi-ar fi placut si mai mult daca ai fi pastrat modul ala de a scrie, cu descrieri de genul,,si inima ii tresari puternic de spaima..'' bla bla. , dar foarte interesant, continua tooooot asa(faci una din puntul de vedere al personajului?)

te-as sfatui sa insisti ceva mai mult pe relatia dintre personaje, sentimentele protagonistului, descrierea fazelor importante( eu trancan aici, nu ca eu pot sa fac toate astea)

XOXOXO.
Anomander chapter 1 . 4/15/2008
Mi-a placut. A fost scrisa intr-un stil placut si lejer. Nu am mai avut ocazia sa mai citesc nici o carte in ultimul timp asa ca nuvela ta fantastica a fost bine-venita. Subiectul este foarte bine construit, alternezi planurile actiunii, pacat, totusi, ca nu ai scris mai mult.

Curat, scurt si la obiect. Se pare nu prea-ti place sa dai prea multe detalii (descrieri). Am observat lucrul asta la majoritatea celor care se decid sa isi incerce talentul scriitoricesc: pun accentul mai mult pe actiune si pe replicile dialogate, decit pe descrieri. Iar asta e un lucru bun; o noua perioada in arta scrierii.
Zombie chapter 1 . 2/7/2007
Bravo!

Cand am vazut Romanian printre limbile disponibile, m-am entuziasmat... nu ca nu as sti engleza, si inca destul de bine, dar eram si noi pe-acolo...

O singura opera in limba romana? Desigur, mi-a taiat elanul.. :)

Dar Vanatoarea de Zane e o nuvela foarte bine realizata!