Reviews for Jesper
katycarr chapter 1 . 11/13/2007
Det var lite jobbigt att varje mening börjar på en ny rad, det blir inte samma flyt när man läser då, men annars gillar jag detta jättemycket. Det är enkelheten som gör det.
Limited Edition chapter 1 . 9/26/2007
Medryckande språk. Enkel, men inte för enkel. Jag avgudar ärligheten. Styckena är för...styckade! XD Jesper är en riktigt avskyvärd typ, men ack så söt. Han verkar söt som ett marsvin; patetisk, men man kan inte sluta klappa och gosa sönder den. Styckena stör mig, för att jag vill verkligen läsa den för att den är så äckligt bra, men det är som att de avbryter mig hela tiden. Typisk svensk tragikomedi är fan den bästa som finns. Slår Adam Sandler any day. Jag garvar så jag dör! Du slår verkligen huvudet på spiken (heter det så på svenska?). Små misstag som att blanda "en" och "än", "sens", och särskrivning, men inget obotligt. Jag har obotliga misstag, som att stava fel på nåt särskilt ord varenda jävla gång. Härligt förutsägbar, men det lägger till charmen.

Haha, härligt. Favorit.
LikeAlways chapter 1 . 5/29/2007
Du har rätt; "Så random att jag vill slå mig själv"! Men seriöst? Du vet att du skriver MYCKET bättre på svenska? Jag kan inte ens klaga på språket här efs att det liksom passar in! Det enda förvirrande var att jag inte fattade direkt om "jag" var en tjej eller kille.

Good Work!