Okay, in primu rand tastatura-i in engleza, deci daca aveti probleme cu cititul, cumparatimi una noua. In al diolea rand, romana nu e limba mea natala, deci nu o stiu perfect.

Primul capitol, nu e nimic interesant, decat inceputul.

Unii mi-ar spune norocoasa, dar daca ar stii adevarul…

Totula inceput acum o luna si ceva, la o eleva ordinara, din clasa a noua, cu prieteni,dusmani si iubiri ca toate celelalte college ale mele.

Totul s-a intamplat atat de rapid,intr-un moment eram normala,iar in celalalt ceva rau,nocturn, calauzit numai de setae de sange, multumita profului de istorie,veni-ar Moartea dupa el odata….

Era Marti,zi usoara,dupa parerea adormisem la ore,dar, norocu' meu, nu ma observat pana nu am avut istorie.

Profu',un slabanog cu ochelari, a observat ca incep sa atipesc,si m-a pus sa recit tot ce a spus pana atunci,apoi m-a amenintat cu un ce naiba sa fac,cand vorbeste de un subiect pe care-l stiu de la cap la coada?

-Macar prefa-te ca esti interesata-imi sopti colega de banca,sic ea mai buna prietena,Meli-Cristy…tu ma asculti macar?!

Asa e,ma chema Cristy, numele complet Christina,dar nimeni nu imi spune asa.

-Domnisoara Matei!-aia-s eu-TE avertizez!Inca o data si primesti trei!-era rosu de furie,si abea ma puteam controa de a nu bufni in hohote.

-Da, domnu'-"Dute dracului,idiotule"si m-am asezat la loc,si am asteptat cele mai lungi zece minute din viata mea,pana s-a sunat.

Am iesit din clasa ca o nebuna, oprindu-ma numai cand cineva mi-a strigat numele.

-Cristy!Oprestete odata!-era un coleg,Adrian, cel mai bun prieten din generala, iar acum eram ca ajuns si ma tras de par, ca sa ma incetineasca.

-Au!Ma doare,idiotule!-in sfarsit mi-a dat drumul parului blond inchis.-De ca ai facuto?!

-Ca sa te incetinesc!-mi-a raspuns el-Te porti cam ciudat in ultima vreme-era se purta ca un al doilae tata,mai rau decat primul.

-N-am chef de scoala,atat. Franceza?-m-am uitat in ochii lui placea culoarea lor, uneori chiar il invidiam, caci eu avam albastrii.

-Da, in sala 12-si iarasi a trebuit sa alerge dupa mine-Da acum macar aratate interesata!

-Asta mi-a spus si Meli- i-am rapuns plictisita-Si n-am nimic cu profu' .daca asta te intereseaza.

-Atunci?! Te-ai purtat ca o persoana infuriata, care nu esti.

-Poate ca sunt!- l-am atacat – De ce trebuie sa "recapitulez" tot ce am invatat? Daca Feri e o pacoste de professorm atunci ce sa fac ? –Asa e, pe pacostea de istorie il chema Feri, deoarece unul dintre parinti lui era maghiar.

-Eu…-a fost interrupt de diriga, sau doamna psiholog.

-Christina, putem sa vorbim?-Perfect!era nervoasa. Adrian, ce nu era, mi-a lluat lucrurile si le-a dus in dragut de el…ce n-as da sa cada un pian pe el…

Nu pentru ca eram furioasa pe el,doar ca vorbea cu "iubirea mea secreta", Andrei. Era un baiat din clasa mea, cu parul saten, ochii verzi ca marea si un zambet criminal, cu gropite.

Imi placea de el, sic red ca si lui de mine, doar ca era un iepuras cand venea vorba de intr-o zi cu soare, i-am vrut sa marturisesc tot, iar el a mintit ca sa scape de mine. De atunci tot sper ca sa cad ape el un pian, un bolovan ,pro'fu de istorie,orice…

-Vi odata? – m-a trezit diriga din "visele" mele.

-Da ! – si am urmat-o pana la cabinetul ei,unde ghici cine ne astepta..nu altu decat dragu de Feri…mai bine era moartea sau diavolu'.

-Genial- am soptit, "fericita" ca il vad.

-As vrea san e explicit de ce ai fost asa de..-cauta cuvantul potrivit.

-Am fost eu insumi, atata tot.N-am purtat masca zambareta.-le-am spus cu un zambet fals.

-Masca zambareata ? –intrabe Feri mirat.

-Nu,domn professor, pelerina invizibilitati a lui Harry Potter.-I-am raspuns,sarcastica. Asta eram eu de adevarat,o sarcastica, care commenta orice.

-Ce ?!- clar ca nu a inteles,dar de ce sa ma astept la asta. Am vrut sa mai commentez un pic, poate un pic mai mult, dar s-a sunat- Tre' sa plec, buna ziua!

Si am luat-o la goanna spre clasa, fara sa mai astept raspuns. Spre norocul meu, profa de franceza inca n-a intrat, si am reusit sa intru neobservata.

Eram fericita ca s-a terminat conversatia, dar undeva in mocirla mintii mele, steam ca ceva s-a schimbat sau se va scimba, dar am ignorat sentimental ,o mare greseala…

Sper ca v-a placut, si astept commentariile.

Va pupa printesa.