Kedves magyar barátaim!

A nagy barátságunk nevében köszöntelek és üdvözöllek benneteket a magyar forradalom 60. évfordulóján. A magyar nyelv nem az erősségem, tehát ha hibáim vannak, bocsánat kérek előre. Ma október 23. A nap, a magyar forradalom 1956. Nagy Imre, Maléter Pál, Mindszenty József, Rajk László, és minden bátor magyar forradalmár nyugodjék békében. Ezek miatt a hősök miatt a magyaroknak volt esélyük!

Magyarországon két hónappal ezelőtt voltam. Ez volt a második kirándulásom Magyarországra. Négy évvel ezelőtt, márciusban volt, az első kirándulásom Magyarországra. Abban az időben, csak Budapestben voltam, de az országház előtt 1956 lyukas zászló előtt tisztelegtek. A második kirándulásom közben, én nem korlátozódik Budapesten. Budapesten kívül, Debrecenben, Nyíregyházán, és Tokajban voltam. Amikor Nyíregyházán voltam, láttam egy emlékművet az 1956-os forradalomról. Nagyszerű volt látni, hogy az 1956-os forradalmat megbecsülik egész Magyarországon.

Kedves magyarok, soha ne feledkezzetek el a forradalomról! Én 2009-től tanulok magyart és én mindig tisztelegtek az 1956 hőseinek. Mi tudjuk, hogy ez ad boldog jövendőt!

Dicsőség 1956 hőseinek! Előre a győzelemig! Éljen Magyarország! Magyarországot megtörni nem lehet soha!

Köszönöm a figyelmüket.

Toda, Szaitama. 23 Október. 2016.