Kedves magyar barátaim!

A nagy barátságunk nevében köszöntelek és üdvözöllek benneteket az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 169. évfordulóján. A magyar néphez! Összebarátkozásunk óta mindig megtiszteltetés volt a barátotoknak lenni. Nagyra értékelem, hogy mindig velem vagytok, és remélem, hogy a barátságunk örökké tart. Még egyszer, a magyar nyelv nem az erősségem, tehát ha hibáim vannak, előre is bocsánatot kérek.

Ma március 15.-e van. Az 1848-as magyar forradalom napja. Kossuth Lajos, Bem József, Petőfi Sándor, Széchenyi István, Damjanich János és a többi bátor magyar foradalmár nyugodjék békében. E hősök miatt a magyaroknak volt esélyük! Sajnos, a forradalmat végül elfojtották. Ennek talán így kellett lennie, de a magyar dicsőség sosem halt meg. Mi mindig emlékezni fogunk a 13 Aradi vértanúra és minden bátor magyar szabadságharcosra. A forradalom próbája volt a magyar politikai erő meglétének vagy hiányának és a magyar létnek. Dicsőség 1848 hőseinek! Talpra magyar! Magyarországot megtörni nem lehet soha!

Idén meg fogom hódítani Magyarországot, mert a Pécsi Tudományegyetemen fogok tanulni. Augusztusban költözöm oda és 10 hónapig fogok Magyarországon maradni. Mindig is tiszteltem 1848 hőseit és ezután is fogom. Adjon az Isten, szebb jövőt!

Köszönöm a figyelmeteket.

Toda, Szaitama. 15 Március. 2017