Fortress Of Evil
A place to chat, roleplay, share evil pranks and do pretty much anything you want really. Slash contest now open.
New Follow Forum Follow Topic
Pluto's Rose
I made a personality quiz for my characters in A Fateful Twist. Without further ado, here it is.

Personality Quiz for "A Fateful Twist"- (aka Which one are you?)

---

1. How much do you enjoy school?

A. Hate it. Don't see the point.

B. It's okay. There are worse things.

C. It's pretty good.

D. The only thing that's good about it is that I get to see my friends.

E...no comment.

2. What one word would describe an aspect of your personality?

A. Caring

B. Sadistic

C. Insane

D. Evil

E. Lazy

3. There's a huge test tomorrow. What do you do?

A. What test?

B. I'm going to study. What did you think I was going to do?

C. I studied for that weeks ago.

D. Go over to my girlfriend/boyfriend's house to...study.

E. Go over my friend's house to help them study too.

4. On the way back from studying, you see a kid being bullied. You...

A. Help the kid out.

B. I AM that kid. HELP!

C. Right. Just as soon as I really get back from 'studying'. Sheesh.

D. I'm the bully, idiot.

E...I would rather not answer that question.

5. You have just entered a new school. Within a week, you are...

A. What?

B. I haven't moved, imbecile.

C. One of the top students in the grade.

D. Branded a bully. What the heck did I ever do to you?

E. You sure you want to be asking that question?

6. You're now friends with...

A. The outcasts

B. Those really evil people. *coughs* ...I shouldn't of said that.

7. Now I would like you to pick one of the following bands.

A. Metallica

B. AC/DC

C. Linkin Park

D. Simple Plan

E. Nickelback

8. Pick a song.

A. Master of Puppets by Metallica

B. Hells Bells by AC/DC

C. Breaking the Habit by Linkin Park

D. Me Against the World by Simple Plan

E. Fight for All the Wrong Reasons by Nickelback

9. Now I would appreciate it if you picked a triat that you like in a friend.

A. Loyalty

B. Fun-loving

C. Caring

D...I don't feeling like explaining this to you of all people.

E. Depends

10. Final question...did you like this quiz?

A. It was a quiz. I can't bring myself to like it.

B. No.

C. It was okay.

D. I obviously don't like it if I'm cursing your very existence at the moment.

E. It was pretty good.

4/6/2007 #1
Random 4 life
C

C

B

E

C

A

C

C

B

D

4/6/2007 #2
Pluto's Rose
Random 4 Life's results...

You are Jake! You scored 4 points out of 10. You're often misunderstood, and some people think that you're pretty evil. Despite that, you're very smart, and care about those close to you. You have a very commanding prescence, and you have many loyal followers because of that.

...watch out for this guy named Ryan, though. He might try to upset the natural balance of things and try to become number one evil person.

We can't exactly have that, now can we?

4/6/2007 #3
Pluto's Rose
Pluto's results...

You are Emma. You scored 5 points out of 10. You're a kind, caring person, who would do anything for the one they love. You'd defend them to the end, and in some cases, would be ready to die for them. You harbor a great secret, one that you would never want to share with any of your friends, for fear they would turn on you. One of your greatest challenges is being torn between your friends, and the one you love.

You also have a soft spot for the bad boy type, but be careful. Such a thing could lead to your demise.

...meaning, there's this guy. His name is Ryan. Stay away from him if you know what's good for you.

4/6/2007 #4
Hikari no Roojii
B

E

A

E

B

A

C

C

B

E

^___^

4/6/2007 #5
Pluto's Rose
Roojii's results...

You are Aidan! You scored 4 points out of 10. What can I say? You love to have fun. Sometimes people will call you lazy, and sometimes a little on the unintelligent side. But what do they know? You posses a great strength (or two) that is more than they can ever hope to acheive. You have great friends that you would do anything for. You may have a lot of enemies, but that never bothers you. You may not be serious all the time, but you will be when the situation demands it.

Besides, life isn't worth living if there isn't a thrill or two in it, right?

4/6/2007 #6
Pluto's Rose
Bump.
7/8/2007 #7
NeoMiniTails
1)D

2)A

3)A

4)A

5)C

6)A

7)C

8)C

9)A

10)C

7/11/2007 #8
Pluto's Rose
Neo's results...

You scored 3 out of 10 points for Emma and 3 out of 10 points for Jake. So, it was a tie between the two. While you're a very caring and nice person, you're also assertive, and willing to stand up for what you want. Though the two are conflicting personalities, they work.

7/28/2007 #9
NeoMiniTails
Catsy takes quiz:

1) B

2) A

3) C

4)A

5) C

6) Probably neither... one from A and B

7) E

8) C

9) E

10) C

8/7/2007 #10
Pluto's Rose
Catsy's results...

You are Emma. You scored 7 points out of 10. You're a kind, caring person, who would do anything for the one they love. You'd defend them to the end, and in some cases, would be ready to die for them. You harbor a great secret, one that you would never want to share with any of your friends, for fear they would turn on you. One of your greatest challenges is being torn between your friends, and the one you love.

You also have a soft spot for the bad boy type, but be careful. Such a thing could lead to your demise.

...meaning, there's this guy. His name is Ryan. Stay away from him if you know what's good for you.

8/7/2007 #11
Random 4 life
I wanna make a quiz for one of my stories!

Each Question will have 8 options because I'm cool like that

Question One:

Please Select your favorite color:

A) Green

B) Blue

C) Red

D) Black

E) White

F) Yellow

G) Pink

H) Brown

Snow day! What's the first thing on your agenda:

A) Go look for the snow rabbits that changed white due to the weather

B) Play Ice Hocky at the local pond

C) SNOWBALL FIGHT!

D) Ice skating

E) A nice mug of hot coco

F) Sleep in...no school!

G) Make a snowman!

H) Hook up with your friends and go sledding down by the school yard

What's your favorite after school activity:

A) Voulenterring

B) Hockey

C) Track

D) Photography club

E) Newspaper

F) I don't involve myself with my school....I can barely stand going there during the day, why stay late?

G) Dance

H) Football

If your friends could describe you in one word, it would be...:

A) Hippie

B) Goofy

C) Boyish

D) Different

E) Fun

F) Emo

G) Bubbly

H) Jock

The Perfect Song to describe you would be:

A) Crazy- Simple Plan (The world is spirling out of control!)

B) Charlie- Red Hot Chili Peppers (Hey, just a fun song)

C) It's My Live- Bon Jovi (If you don't like it...tough)

D) Meet Virgina- Train (She's different...but beautiful)

E) How to Save a Life- The Fray (Because After All, you do know best...)

F) Welcome to my Life- Simple Plan (You all don't get me....my life sucks)

G) Girls Just Wanna Have Fun- Forgot the Singer (Do I really need to explain?)

H) Juliet- LMNT (She looks every way but mine)

If you played in the band, you would play what instrument:

A) Clairenet

B) Tenor Saxaphone

C) Alto Saxaphone

D) Percussion

E) Trumpet

F) What part of I don't get invovled in any way do you not understand?

G) Flute

H) Trombone

What's your biggest flaw:

A) I space out a lot thinking about other, more important things

B) I'm not excatly what you call smart...

C) I have anger issues

D) People make fun of me a lot for being weird.

E) I may be a bit self-centered

F) I hate you all....

G) I sometimes get too hyperactive for my own good

H) Someone else seems to control what I say when I get nervous. Someone who clearly likes to watch me suffer.

Oh no! Something terrible has happened, how do you deal:

A) I consider myself lucky because of all the other things happening in the world

B) I laugh it off

C) I beat someone up

D) I write in my journal

E) I take a walk, the breeze helps clear my head

F) My whole life is something terrible...I just deal

G) I drown my sorrows in a tub of B&J

H) I call my friends, they usually know what to do

You see someone getting bullied in the school yard, what do you do:

A) Get a teacher

B) Start chanting, "Fight! Fight! Fight!"

C) It's most likely me beating someone up

D) Scream, "Help! They're fighting!" And then stand around and gawk, doing nothing.

E) I try to break them apart

F) I just watch or walk away....not my problem

H) I actually break it up.

Pick your favorite animal:

A) Hawk

B) Dog

C) Phenoix

D) Dragon

E) Horse

F) Wolf

G) Tiger

H) Snake

Enjoy!

9/29/2007 . Edited 9/29/2007 #12
Pluto's Rose
C

E

F

D

C

E

A

D

H

D

9/29/2007 . Edited 9/29/2007 #13
Random 4 life
Congratulations! You are Rebecca Busana!

With a score of 3 out of 10, you are most like our little Becky. You are definatly the lone wolf in a pack. You somehow find out how just to dress, like the music, and act in the way just opposite than everyone else in school. Sure, people may laugh at you. But, you don't care. After all, you've grown immune.

Oh yea, you absolutly, positvivly, 100% hate this guy named Michael Fallon. Everything he says just makes you want to hit him. You only hang out with him because all your friends to. Be careful what you wish for, however. For, what if you got the chance to kill him?

9/29/2007 #14
Hikari no Roojii
B

F

E (I don’t ACTUALLY do anything after hours, but if I did, it would most likely be that. X3)

B

C

A

D

F

A

D

9/29/2007 #15
NeoMiniTails
For Mis'o'chi:

1)B

2)E

3)F

4)F or D

5)E

6)A

7)C

8)F

9)F

10) A or E

9/29/2007 #16
Random 4 life
Rooji's results...

Congratulations! You're case is very special. You got two out of ten for Dan, two out of ten for Rebecca, and two out of ten for Skyler! So, you're a mix of all three. You're a fun loving person who doesn't always play by their own rules. Life may get you down sometimes, but hey, you just sweat it off and live on. Sure, people make fun of you sometimes for being different or weird. But, what the hell, right?

9/30/2007 . Edited 9/30/2007 #17
Random 4 life
Neo's results...

Congratulations! You are Skyler Baily!

With a score of 3.5 (for the undecided) out of 10, you are our little Skyler thick and thin. Wow, if there was a definition of emo, you would be it. You can find a way to hate almost any situation, no matter what. Which, I admit, is a cool feat, seeing as your sister is queen of the sunshine and rainbows. How is it that you two are twins again? You would love to have the power to change all of it someday. But, be careful, because power comes at a price.

9/30/2007 #18
yducky

1. How much do you enjoy school? B. It's okay. There are worse things. 2. What one word would describe an aspect of your personality? A. Caring 3. There's a huge test tomorrow. What do you do? E. Go over my friend's house to help them study too. 4. On the way back from studying, you see a kid being bullied. You... A. Help the kid out. 5. You have just entered a new school. Within a week, you are... A. What? 6. You're now friends with... A. The outcasts 7. Now I would like you to pick one of the following bands. C. Linkin Park 8. Pick a song. C. Breaking the Habit by Linkin Park 9. Now I would appreciate it if you picked a triat that you like in a friend. A. Loyalty 10. Final question...did you like this quiz? E. It was pretty good.

5/7/2008 #19
fook123

1. How much do you enjoy school?

C. It's pretty good.

2. What one word would describe an aspect of your personality?

A. Caring

3. There's a huge test tomorrow. What do you do?

A. What test?

4. On the way back from studying, you see a kid being bullied. You...

C. Right. Just as soon as I really get back from 'studying'. Sheesh.

5. You have just entered a new school. Within a week, you are...

B. I haven't moved, imbecile

.

6. You're now friends with...

A. The outcasts

7. Now I would like you to pick one of the following bands.

A. Metallica

8. Pick a song.

A. Master of Puppets by Metallica

9. Now I would appreciate it if you picked a triat that you like in a friend.

A. Loyalty

10. Final question...did you like this quiz?

C. It was okay.

5/7/2008 #20
moongazer7

c

a

e

a

c

a

d

c

a

c

5/11/2008 #21
Pluto's Rose

fook123's results...

You are Emma. You scored 4 points out of 10. You're a kind, caring person, who would do anything for the one they love. You'd defend them to the end, and in some cases, would be ready to die for them. You harbor a great secret, one that you would never want to share with any of your friends, for fear they would turn on you. One of your greatest challenges is being torn between your friends, and the one you love.

You also have a soft spot for the bad boy type, but be careful. Such a thing could lead to your demise.

...meaning, there's this guy. His name is Ryan. Stay away from him if you know what's good for you.

5/11/2008 . Edited 5/11/2008 #22
dracocrux

D

E

A

B

B

A

C

C

E

A

you spelled trait wrong (muwahahaha)

5/28/2008 #23
dracocrux

D

C

F

F

C

F

F

F

B

F

5/28/2008 #24
dracocrux

1st one is plutos and 2nds randoms

5/29/2008 #25
Kathrynzala

D

E

A

C

C

B

D

C

B

C

8/27/2008 #26
Im

A

C

A

A

E

A

A

B

E

C

10/29/2008 #27
Forum Moderators: Hikari no Roojii Princess Wombat, Random 4 life, NeoMiniTails, Pluto's Rose
Rules:
  • Forums are not to be used to post stories.
  • All forum posts must be suitable for teens.
  • The owner and moderators of this forum are solely responsible for the content posted within this area.
  • All forum abuse must be reported to the moderators.
Membership Length: 2+ years 1 year 6+ months 1 month 2+ weeks new member