Flower of the Moon
hide bio
Follow . Favorite
Joined 05-10-07, id: 567169
Author has written 1 story for Action.

Hallo allemaal.

Nou waar zal ik beginnen?? Ik heb niet echt een interessant leventje dus verzin ik er maar een hoop bij in vorm van verhalen. Ik schrijf al vanaf de bassischool. Langzamerhand werd het steeds langer, maar ik geef er vaak de brui aan omdat ik niet meer weet hoe ik verder moet. (een writersblock dus...) Ik hoop dat het nu niet gebeurd anders heb ik medelijden met jullie. (haha)

Nou, ik zit nu op de middelbare school, 4 VWO en over 2 jaar komt mijn eindexamen, jippie :( Tja verder.. Verder tennis ik veel en hou ik ook een verhaal bij op fanfiction. Erg druk dus en dat verklaart ook waarom het lang kan duren voordat ik weer update. Sorry.

Mijn favoriete boeken komen van Stephenie Meyer (je moet die gewoon lezen!!!) J.K. Rowling en Cate Tiernan. Vooral fantasy verhalen doen het goed bij mij. Ik vind alle filmgenre's wel leuk zolang het niet te bloederig word. Mijn favo-muziek komt van Within Temptation. Verder luister ik ook veel naar Nightwish, Evanescence en Avril Lavigne.

Nou dat was het wel een beetje.

doeidoei!!

Flower of the Moon.

Vakantie op een boot reviews
Eerste fiction.help! Rated T voor de zekerheid. Rebecca gaat met haar ouders op vakantie. Haar vader draagt een gevaarlijk geheim met zich mee. Als ze erachter komt is het al te laat. Anderen weten het ook. Zal de famillie het overleven? R&R a.u.b.!
Fiction: Action - Rated: T - Dutch - Adventure/Romance - Chapters: 1 - Words: 464 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 5/27/2007