Asha D
hide bio
PM . Follow . Favorite
beta: β Beta Profile
Joined 07-02-11, id: 784721, Profile Updated: 04-17-14
Author has written 19 stories for Supernatural, Romance, Life, Play, Love, Fantasy, General, Nature, and Friendship.

Avatar credit.


Female. Young. Writing since forever and loving it ever since.


Fictionpress First Blog Second Blog AO3


I'm lately crazy over : Jack Frost (he's a freakin handsome man with a sexy voice), Jelsa (Jack Frost x Elsa of Frozen), and trying not to let people's voice drown my inner voice.

I just can't get over : Yaoi (smirk), Nell (you should really hear them performing 'White Night'), Tangled (the best Disney movie ever, although it's a little bit cliche), Tiffany Hwang of SNSD (I'm obsessed by her beauty and unique voice), psychology, Greek mythology and any handsome man with sexy baritone voice using glasses and or uniform (inset a crazy fan girl scream here)

My dream : I really wanted to be a performer. I love art as far as I can remember. Writing? Dancing? Singing? Acting? I'm so into it. I can only be satisfied when I'm doing something productively and or standing under the spotlight.


あなたの笑顔で世界を変えよう。

Anata no egao de sekai o kaeyō.

Ayo ubah dunia dengan senyumanmu! :)

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Secret by alicezelo reviews
[BOYS LOVE] - Kau ingin tahu sebuah rahasia? Rahasia yang membuatku memilih mati jika saja bisa. Lelaki itu dia... Sementara aku.../ "Cinta itu...sesuatu yang aneh."
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 756 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 8/23/2013 - Complete
Obsession by Vera Maharani reviews
Seorang laki-laki. Seorang wanita. Segenggam penuh cinta yang melenceng dari jalurnya. Rating mungkin berubah. Now edited.
Fiction: Thriller - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 7 - Words: 31,015 - Reviews: 21 - Favs: 12 - Follows: 9 - Updated: 6/12/2013 - Published: 9/8/2010
Sebuah Novel Yang Belum Selesai by Vera Maharani reviews
Semua yang tercipta di dunia ini pasti memiliki tujuan...lalu apa tujuan hidupmu jika kamu adalah seorang tokoh fiksi yang terperangkap dalam kepala penulis amatir yang terlalu sering menderita writer's block? Last Chapter : Dare to Live now up!
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 24 - Words: 7,444 - Reviews: 118 - Favs: 41 - Follows: 26 - Updated: 3/24/2013 - Published: 1/13/2010 - Complete
Will We Meet? by saifulwebid reviews
Takdir sepertinya tidak mengizinkanku untuk bertemu dirinya. Tapi akankah kami bertemu? Sepertinya aku jadi benar-benar berharap bertemu dengannya... ia berharap yang sama tidak, ya?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 2,352 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 3/12/2012 - Published: 1/29/2012
Bizzare Love Triangle by illuminatereminiscent reviews
Semua persahabatan yang dibumbui percintaan pasti akan berakhir dengan tidak mengenakkan dan malah mengenaskan, tapi tidak dengan cerita ini.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,085 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 2/3/2012
Inilah Kelasku by artemis-lights reviews
apa adanya.
Poetry: School - Rated: K - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 150 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 1/13/2012 - Complete
Lighter by azureveur03 reviews
Brent akan pulang, aku tahu itu. Dan janji itu takkan pernah pupus kendati menyeberangi titian waktu.
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 546 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 11/30/2011 - Complete
From My Heart To You by Viviane Octania reviews
Hadiah ulang tahun? Itulah yang dipikirkan olehnya sampai-sampai malapetaka menimpanya. Tapi dia bersyukur bisa memberikan hadiah meskipun hanya ucapan 'selamat ulang tahun'. BL/shounen-ai.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 5,326 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 11/19/2011 - Complete
Tak Mampu Jujur by Puspa Bahari reviews
Perasaan diri sendiri yang tak mampu jujur mengakui rasa itu
Poetry: Love - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 217 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Published: 11/18/2011 - Complete
Amayadori by Lentera Biru reviews
"Pertemuan secara tiba-tiba denganmu, memaksaku untuk mengatakan sesuatu yang lama mengganjal dalam hatiku,"
Fiction: Young Adult - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,111 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/12/2011 - Complete
Retak by Fiicchi reviews
Hatiku retak parah. Rusak terkoyak. Hancur lebur. Hingga aku bisa mendengarnya sendiri pecah...
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Friendship/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,836 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 10/23/2011 - Complete
Harapan Kosong by zetwelvesi reviews
sekedar puisi yang mengungkapkan rasa nggak suka saya terhadap diri saya sendiri yang cuma bisa berharap tanpa usaha...
Poetry: Life - Rated: K+ - Indonesian - Poetry - Chapters: 1 - Words: 87 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/17/2011 - Complete
Wind by KQ reviews
so the mysterious wind was my next subject! enjoy and review!
Poetry: Nature - Rated: K - English - Mystery - Chapters: 1 - Words: 54 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/13/2011 - Complete
Hiding by Evelyn Thorn reviews
Hiding, memories, and past
Poetry: Life - Rated: K+ - English - Angst - Chapters: 1 - Words: 122 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/13/2011 - Complete
What I Have Learned by guardianofdestiny reviews
I won second place in my college's literary showcase with this poem.
Poetry: Life - Rated: K - English - Chapters: 1 - Words: 108 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/13/2011 - Complete
Paranoid by Renshirenshi reviews
Ketika logika berusaha melindungi hati, ia sungguh paranoid.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,500 - Reviews: 9 - Favs: 7 - Follows: 1 - Published: 10/13/2011 - Complete
10 Years Later by chibiballoon reviews
Apakah waktu adalah substansi yang absolut? Ataukah teman dalam kesepian? Plis RnR. Tell me your opinion :
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 259 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 10/6/2011 - Complete
Be Princess! by vhianea7 reviews
Melihat semua tindakan dan gelagat Camie, mampukah dia menyelesaikan tantangan?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Humor/Drama - Chapters: 3 - Words: 5,855 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 10/4/2011 - Published: 9/24/2011
Your Way Back Home by Shion C. Ageha reviews
Seharusnya aku bisa belajar, bahwa jalan cinta tidak selalu selembut dan semulus yang kuharapkan. Broken Heart fic. HAPPY END! Challenge from Asha WhiteAngel.
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,613 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 9/28/2011 - Complete
Masa Lalu by i'm still a dreamer reviews
Saat kutatap matamu kini, aku mau rasaku telah pergi. Dan cinta saat kau masih disini, tak kudamba lagi, namun hanya jadi memori.
Poetry: Love - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 222 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/23/2011 - Complete
Buku, Pulpen, Serang! by Shiroi Ojou-chan reviews
Kehidupan Anisa Rianawati berubah 180 derajat setelah mengenal Guild dan kemampuannya sebagai seorang siswi. Berkisah di Bekasi Futuristic City, cerita ngaco nan absurd dimulai!
Fiction: Sci-Fi - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,639 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 9/22/2011
Pesan Pohon by The Liem Whisperer reviews
Andaikan saya adalah pohon...
Poetry: Nature - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 347 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/17/2011 - Complete
Merah Delima by shinadia reviews
Seruni tahu persis bahwa hanya dialah satu-satunya orang yang ada di dalam rumah itu — dan dengan alasan itulah, ia tidak bisa menjelaskan pada dirinya sendiri mengapa ada gadis mungil yang mengumbar senyuman di hadapannya.
Fiction: Horror - Rated: K+ - Indonesian - Horror/Suspense - Chapters: 1 - Words: 913 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 9/15/2011 - Complete
Night of Start and End by Vianna Orchidia reviews
Tidak—bagiku bahkan belum dimulai. Aku belum sempat menyentuhnya dengan tanganku sendiri. Aku belum sempat mendengar suaranya dengan telingaku sendiri. Aku bahkan belum sempat melihatnya membuka mata. Semua berakhir terlalu cepat. Oneshot. RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Angst/Family - Chapters: 1 - Words: 918 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/11/2011 - Complete
Attention Please! by Shion C. Ageha reviews
Teknologi yang seharusnya memudahkan dan membantu segala aktivitas manusia, di mata Yuuya kini tak lebih dari sebuah benda pengganggu yang terus-terusan merebut perhatian pacarnya. SLASH!
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,991 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 9/3/2011 - Complete
Napsuuuuuu! by The Portal Transmission-93 reviews
lagi stress dengan pekerjaan. jadi silahkan siapkan kantong plastik buat jaga-jaga.
Poetry: Humor - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Poetry - Chapters: 1 - Words: 63 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/26/2011 - Complete
Rizaphobia? by Indah Suchiyati reviews
Apa jadinya kalau para siswi itu tahu kalau Kak Riza mengejar Luna untuk.../"Kau kemana saja? Aku udah lima belas menit nih nungguin kamu. Jadi gak pulang barengnya?"/Mati aku!
Fiction: Humor - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 918 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Published: 4/24/2011 - Complete
A Dream of Love by Hiro Namida reviews
Nana bermimpi bercinta dengan Ai, teman sekelasnya yang populer di sekolahnya. Hal itu membuat perasaan Nana makin kacau. Sementara bagaimana dengan perasaan Ai sendiri? YURI M RATED
Fiction: Romance - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 5 - Words: 3,146 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Updated: 3/23/2011 - Published: 10/17/2010 - Complete
Sahabat by Ichiro Namii reviews
Icha mengangkat sebelah alisnya."Kokh badhan kamuh.. dingin..?" Ujarnya sambil mengelus-elus pipi Irfan yang mukanya udah menyiratkan penderitaan. Chapter 4 Update! Tabahkan Hatimu, Irfan. WARNING : Penuh dengan Gajeness dan kejelekan tak terhingga lainn
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 4 - Words: 7,083 - Reviews: 25 - Favs: 4 - Follows: 5 - Updated: 6/22/2010 - Published: 4/4/2010
Rock O'motive Val's day by aiko-tantan reviews
Alex... Bibirmu... Dingin..." Sambung Kaitou disela-sela ciuman mereka. Alex memeluk pemuda mungil di hadapannya ini lebih erat. "Kalau begitu, hangatkan aku... Kaitou..." Balasnya lembut, lalu kembali melumat bibir Kaitou. Rock'Omotive Side Story! ;3
Fiction: Romance - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 5,786 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 2/18/2010 - Complete
Mawar Hitam by chainsling22 reviews
sekuel Sang Pengabdi Nada. Kita berdua sama. Kita adalah dua jiwa yang hilang, berenang-renang dalam kolam sempit yang sama.* Terasing dari kedangkalan dunia luar. Tersedot dalam pusaran yang kita buat sendiri.
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 2,342 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 8/10/2009 - Complete
Sang Pengabdi Nada by chainsling22 reviews
Nafasku, hidupku adalah untuk musik yang kucintai. Musik yang menyeret ke dalam labirin panjang tak berujung. tapi bagimu, aku hanya obyek dari mawar hitam yang abadi.
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Drama/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,581 - Reviews: 8 - Favs: 5 - Published: 6/6/2009 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Izinkan Aku reviews
Izinkan aku yang terselubung kegelapan, mengais potongan memori yang terpatah. Izinkan aku 'tuk memungut, serpihan kisah di antara kita yang tercecer/Sebuah puisi akibat mencintai seseorang yang terlampau tua dan terlampau jauh/Image belongs to the original artist/Reviews are pleased.
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 103 - Reviews: 1 - Published: 4/11 - Complete
Aku Tidak Mengerti reviews
Rasanya kemarin baru saja melihat dia, begitu dekat dengan kita. Namun secepat itu juga dia pergi, direnggut takdir. Satu pertanyaan menjejak, menghantui dan membayangi kita; pihak yang ditinggalkan. Kita tidak mengerti./"Jika ikrar memang hanya permainan kata, seharusnya tak perlu terlontar dari mulut kita."/RnR :)
Poetry: Life - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 182 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/15/2013 - Complete
Map of Problematique reviews
Inspired by Muse – Map of Problematique/Tentang seseorang yang begitu frustasi, berusaha mencengkeram 'kekasihnya' namun kekasihnya pergi, walaupun kekasihnya sendiri merasakan kepedihan yang sama. Ia pun mulai depresi dan berharap mati agar rasa sakitnya cepat berakhir...
Poetry: Life - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 214 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/27/2013 - Complete
Glee Turning Tables (Indonesian) reviews
Originally sung by Adele/I DON'T OWN THE SONG, I only own the lyric/This is not a translation!/Saat kau menangisi dia yang telah tiada, tak sadarkah kau bahwa ia di sampingmu, tersiksa melihatmu menderita? Kau bahkan tak bisa melihat atau mendengarnya!/Ungkapan frustasi dia yang lebih dulu merenggut maut, dan harus menyaksikan kekasihnya terpuruk. Bacalah dan kau akan mengerti...
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 338 - Reviews: 2 - Published: 8/23/2013
Good Bye (I Love You) reviews
Things changes. But in my heart, our seat still remains next to you. With thoughts of you, I can't fall asleep tonight as well. Baby I love you. Like a stopped clock, my heart is broken as well. So I can't leave you, no way. Without you, I don't think I can live alone. But as if you were a complete stranger, you say to me, good bye/Written in Bahasa Indonesia/RnR?
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 308 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/10/2013 - Complete
White Night reviews
Lagi, hari ini, aku jatuh cinta dan mengucapkan perpisahan pada sisa-sisa jejakmu di dalam diriku. Seperti mimpi yang tak ada habisnya. Kembalilah padaku, aku membutuhkanmu. Tiap kali aku bernapas, memorimu berbicara padaku. Seolah waktu membeku. Tak ada gunanya aku mencoba untuk hidup dengan potongan hati yang takkan pernah utuh lagi/Inspired by one of my favorite song. RnR?
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 282 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/10/2013 - Complete
Mawar reviews
Back again to fictionpress after broken-hearted for almost one year : First poetry of the year.
Poetry: Love - Rated: K - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 189 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/16/2012 - Complete
Mahakarya reviews
Puisi adalah mahakarya, karena ia sanggup menyuarakan isi hati penulis. Tidak dinilai dari penghargaan yang didapatnya, tapi makna yang dikandungnya : Teruslah menulis puisi walau tak ada yang menilai, karena tiap puisi adalah mahakarya *apa sih gaje*
Poetry: Friendship - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 201 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 10/13/2011 - Complete
Reira reviews
Reira itu Satyre yang berlagu bagai Elegi. Reira adalah Reira.
Poetry: General - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 256 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 10/13/2011 - Complete
Filsafat Perpustakaan reviews
Perpustakaan punya filsafat.
Poetry: Nature - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 170 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Published: 10/13/2011 - Complete
Kisah Seribu Daun reviews
Seribu daun pun berguguran, seiring dengan kenangan kita yang menghangus dibawa musim…
Poetry: General - Rated: K - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 116 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 9/21/2011 - Complete
Gadis Eksentrik dan Bocah Penjaga Pintu reviews
Hei, gadis eksentrik di sini! Hei, boleh aku berbagi cerita denganmu, bocah? Ada dunia indah di dalam hati tiap manusia, yang bisa diakses pemiliknya - jika mereka berniat. Dan kau tahu, aku memuja dunia ini!
Poetry: Fantasy - Rated: K+ - Indonesian - Fantasy - Chapters: 1 - Words: 303 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 9/8/2011 - Complete
Perpisahan reviews
Aku di tanah, kau di langit. Kau bawakan aku simfoni. Kau ukir namaku di langit. Inikah yang namanya cinta, disertai perpisahan?
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 137 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/2/2011 - Complete
Pure Friendship reviews
Hei, aku Disi. Cewe gaje yang ketemu freaky bad boy blasteran, Max Silvester. Dia ngotot jadi temanku, bahkan sampe menculikku! Huwaaa gimana nih? Diculik cowo cakep,pengalaman pertama nih, mamen!*buagh* RnR? Check fic aku yang lain ya :D
Fiction: Play - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 4,131 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 8/24/2011
Perahu Kertas
Perahu Kertas, sampaikan salamku untuknya based on my fave novel, 'Perahu Kertas' by Dee
Poetry: Life - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 80 - Favs: 1 - Published: 8/1/2011 - Complete
Mentor Gue Ajib! reviews
Dian adalah seorang cewek yang cantik, tapi sayang otaknya gak mendukung. Akhirnya dia dikasih mentor dan dia adalah… Omaigat, Joshua? Si Ojos itu?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,601 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 7/31/2011 - Complete
Kisah Cinta Karina reviews
Jatuh dari motor itu enak juga ya…
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 534 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Published: 7/31/2011 - Complete
Virus Cinta Babylonia reviews
Nia naksir sama Keith, kapten basket, tapi gak pede. Akhirnya dia ditawari ramuan cinta oleh Haruh-chan si cewek aneh. Eh ramuan itu malah diminum cowok yang salah! Siapa itu? Gimana nasib Nia?
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,274 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 3 - Published: 7/31/2011
Pesan Terakhir reviews
Angel yang putus asa hendak bunuh diri, tapi dia malah ketemu seseorang yang menitipkan pesan terakhir untuk Angel berikan ke orang lain...
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,555 - Reviews: 1 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 7/31/2011