Siti Rohmah
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 09-13-11, id: 799110, Profile Updated: 10-06-11
Author has written 4 stories for Spiritual, Life, and Love.

Namaku Siti.

That's just my fake name, tapi biar simpel saya pake nama ini :p

Umur? You don't need to know. Hehe, peace. Baca aja karya saya biar tahu berapa umur saya yang sebenarnya.

I prefer to...:

1. Puisi spiritual -- Karena saya bisa menumpahkan seluruh perasaan saya di sini.

2. Cerita nyata -- Mungkin karena masih amatir dalam menyelami jiwa orang (psychology, in short), jadi lebih enak nulis dengan sisi dari diri saya sendiri. Egois kedengarannya (maybe..?), but hey..! I'm flexible! Flame me if you want! I'll appreciate that as a good critic and compliment :D

3. Sedikit humor -- Sori dori stroberi! Saya agak kaku dalam berkomunikasi (sekalipun pengen banget jadi pembicara jujur yang ulung :D). Kalopun saya bikin cerita yang ada humornya, yaah, ga sampe bikin ngakak kok.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Titik by graymuffler reviews
Kata orang, titik itu permulaan dari segala hal.
Fiction: General - Rated: K - Indonesian - Chapters: 2 - Words: 564 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 9/19/2009 - Published: 9/18/2009 - Complete
Takut by Sapphire D. Hapsire reviews
Percakapan 2 orang tentang rasa takut.
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 880 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 5/10/2009 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Rumah
Begitu indah dan menenangkan saat ku ingat Dia.. Tadaima.. :
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 84 - Published: 10/6/2011 - Complete
Telepon
Ragu untuk kembali padaNya? No way! Panggil Dia dengan penuh harap dan takut!
Poetry: Love - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 127 - Published: 10/6/2011 - Complete
A New Spirit
Puisi tentang sekelumit perasaan putus asa yang terhapus oleh harapan untuk membangun kepercayaan diri. Based on true story.
Poetry: Life - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 54 - Published: 10/6/2011 - Complete
Air Susu Dibalas Air Tuba
Dibuat berdasarkan pengalaman nyata. Bercerita tentang pergulatan jiwa tentang mencari jati diri.
Fiction: Spiritual - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 972 - Published: 9/15/2011 - Complete