Rara19Park
PM . Follow . Favorite
Joined 04-07-12, id: 834625
Author has written 2 stories for Young Adult.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

I am Really in Love with You by Arisu Sakura reviews
BL / Kekasihku, Yume, sebelum meninggal menjanjikan seseorang untuk menggantikannya hidup bersamaku. Akhirnya, saat dia meninggal, Yuki, orang yang dijanjikan Yume datang. Tapi, ada apa ini? Apa Yuki benar seorang lelaki?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 3,166 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Updated: 2/16/2013 - Published: 9/5/2012
Don't Call Me Unyil Please! by Amacchi reviews
Kenapa sih dia selalu memanggilku Unyil? Dari dulu sampai sekarang sebutan untukku tetap itu! Bikin sebel aku aja deh./RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,971 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 1/1/2013 - Complete
Musim Hujan by zetwelvesi reviews
Lagi-lagi kembali terulang. Aku melihatnya kembali, berdiri disana menanti hujan reda.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 600 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 12/25/2012 - Complete
Ujung Sebuah Penantian by Jong Aeolia reviews
Dan aku masih menunggu hujan di tengah gurun pasir.
Fiction: Romance - Rated: K - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 453 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 12/5/2012 - Complete
Langit yang Sama by Amacchi reviews
-
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 639 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 11/25/2012 - Complete
My Wedding by Reyssent reviews
Aku sangat mencintainya. Seperti dia mencintaiku. Kami adalah pasangan abadi yang tak terpisahkan. Dan hari ini adalah hari pernikahan kami.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Suspense - Chapters: 1 - Words: 1,438 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 10/21/2012 - Complete
Please Listen To Me, I miss You by Zaula Aziza reviews
Kau tahu apa yang ku inginkan? Kau tahu apa yang ku rindukan? Dan itu adalah Kau...
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 906 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 8/23/2012 - Complete
Something About You by astia aoi reviews
Reiga seorang entertain yang masih hijau dan Near entertain yg lebih senior, apa yang akan terjadi?Bad Summary, YAOI.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 563 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/11/2012
It's My Way by zfrine reviews
Ini caraku meminta maaf padanya. Aku menciumnya dengan lembut.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,396 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/10/2012 - Complete
Only Reminds Me of You by alicezelo reviews
C1 - "Jadi siapa ayah dari anak dan bayi dalam kandunganmu itu? Maksudku siapa suamimu?" Anna terdiam. Wajahnya terpaku pada wajah Andrew yang menuntut jawaban. "Suamiku..."
Fiction: Young Adult - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 941 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 5/31/2012
Heart by alicezelo reviews
Aku selalu ada untukmu. Menatapmu dari tempatku bertahta. Membuatmu mengerti semua rasa. Karena aku adalah...
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,128 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 5/11/2012 - Complete
Empty by alicezelo reviews
[BOYS LOVE] - Mereka selalu bilang, Teramat sering, hingga akhirnya terdengar membosankan… bahwa— apartment ini kosong. Mereka yang bilang begitu pasti tidak tahu. Bahwa apartment ini, enyimpan begitu banyak—rahasia di dalamnya…
Fiction: Mystery - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,368 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 5/11/2012 - Complete
Sang Pendongeng Tua by nanonine reviews
Ia berjalan tertatih-tatih seiring dengan larutnya malam. Ia pudar seiring dengan masa kecilku. Saya mengenangnya sebagai sang pendongeng tua.
Fiction: Young Adult - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 572 - Reviews: 1 - Favs: 2 - Published: 4/15/2012 - Complete
M & T by Searaki Icchy reviews
This is our story...
Fiction: Young Adult - Rated: M - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 787 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/27/2012
Incest by Sebastian Banchou Michaelis reviews
OOC! Not Yaoi, Alur Cepat!Rape! Bagaimana kalau seorang saudara kandung menjalani hubungan terlarang? Walau mereka tahu itu adalah hal yang tak lazim. Don't Like! Don't Read!
Fiction: Young Adult - Rated: M - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,492 - Reviews: 19 - Favs: 9 - Follows: 1 - Published: 6/6/2010 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

it's all about you reviews
persahabatan yang pecah
Fiction: Young Adult - Rated: K+ - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 486 - Reviews: 1 - Published: 9/14/2012 - Complete
Autumn's Love reviews
musim gugur tahun lalu aku mengenalmu dan musim gugur tahun ini kau menjadi kekasih ku.
Fiction: Young Adult - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 687 - Reviews: 1 - Published: 8/14/2012 - Complete