ADayWithNoLaughterIsADayWasted
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 08-10-12, id: 863631, Profile Updated: 08-10-12

Hello fellow readers/ writers! :D

I actually read far more than i write though. I've been on FanFiction for a while, and I love it. Then one of my favorite authors from FanFiction posted a story on FictionPress and i wanted to read it. So here I am.(:

Everything below I pretty much copied and pasted from my FanFiction profile.. :P

So here's a little bit about me! (:

Name: Abby C

Gender: Female [but I would hope you got that from the name... :P]

Age: 14

Lives in: Cincinnati, Ohio

Favorite Colors: purple, blue, silver

Favorite Movies: Harry Potter [I love the whole series, Pirates of the Caribbean [all of them, Transformers [yes, all of them, I Am Number Four, Mission: Impossible, Ghost Protocol [i like all them but Ghost Protocol is my favorite, Sherlock Holmes, and Hunger Games.. or pretty much anything with Josh Hutcherson :P

Favorite Book/Series: Harry Potter, Percy Jackson, Heroes of Olympus, Alex Rider, and The Hunger Games

Sport: Synchronized Swimming!!! [Breathing is overrated]

Against Racism

This happened on TAM airlines.

A 50-something year old white woman arrived at her seat and saw that the passenger next to her was a black man.

Visibly furious, she called the air hostess.

"What's the problem, ma?" the hostess asked her

"Can't you see?" the lady said - "I was given a seat next to a black man. I can't seat here next to him. You have to change my seat"

- "Please, calm down, ma" - said the hostess
"Unfortunately, all the seats are occupied, but I'm still going to check if we have any."

The hostess left and returned some minutes later.

"Madam, as I told you, there isn't any empty seat in this class- economy class.
But I spoke to the captain and he confirmed that there isn't any empty seats in the economy class. We only have seats in the first class."

And before the woman said anything, the hostess continued

"Look, it is unusual for our company to allow a passenger from the economy class change to the first class.
However, given the circumstances, the commandant thinks that it would be a scandal to make a passenger travel sat next to an unpleasant person."

And turning to the black man, the hostess said:

"Which means, Sir, if you would be so nice to pack your handbag, we have reserved you a seat in the first class..."

And all the passengers nearby, who were shocked to see the scene started applauding, some standing on their feet."

SHARE IF YOU ARE AGAINST RACISM

Funny Quiz: Student got 0% in his exam even when he didn't get anything wrong.

Q1: In Which Battle Did Napoleon Die?

Ans: *In his last battle

Q2: Where Was The Declaration Of Independence Signed?

Ans: *At the bottom of the paper

Q3: River Ravi Flows In Which State?

Ans: *liquid

Q4: What Is The Main Reason For Divorce?

Ans: *Marriage

Q5: What Is The Main Reason For Failure?

Ans: *Exams

Q6: What Can You Never Eat For Breakfast?

Ans: *Lunch and Dinner

Q7: What Looks Like Half An Apple?

Ans: *the other half

Q8: If You Throw A Red Stone Into The Blue Sea, What Will It Become?

Ans: *It will simply become wet

Q9: How Can A Man Go Eight Days Without Sleeping?

Ans: *No problem, he sleeps at night

Q10: How Can You Lift An Elephant With One Hand?

Ans: *You will never find an elephant that only has one hand

Q11: It Took Eight Men Ten Hours To Build A Wall, How Long Will It Take Four Men To Build It?

Ans: *No time at all, the wall is already built

Q12: How Can You Drop An Egg On A Concrete Floor Without Cracking It?

Ans: *Any way you want, concrete floors are very hard to crack.

I love sarcasm!!! :D

Lady Gaga taught me it’s ok to be different.

Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks.

Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.

Eminem taught me that life is hard but you can make it through.

Taylor Swift taught me not every guy is going to treat me right.

Michael Jackson taught me to always love the people around me.

Music taught me how to live.

BUT

Most importantly, Rebecca Black taught me the days of the week!

:D :D :D

If you believe in Jesus Christ put this in your profile and don't just ignore this, because in the Bible it says if you deny Me, I will deny you in front of My Father in the gates of Heaven

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Together We Stand by MissAntelope reviews
Evelyn and Jake. A simple love story that starts with hate but ends with your familiar "Happy Ever After", right? Not always as this couple learns. Evelyn and Jake don't think they can get over their differences in the beginning but end up finding they have alot in common. Give it a chance! T for cursing!
Fiction: Romance - Rated: T - English - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 6 - Words: 7,642 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 8/23/2012 - Published: 8/10/2012
Think Before You Speak by MissAntelope reviews
Just something that I had to get down on paper.
Fiction: Young Adult - Rated: T - English - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 638 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/10/2012 - Complete
Ace of Spades by Kobra Kid reviews
I don't remember anything, not even my name. All I remember is waking up in this never ending ocean and struggling for my life. And as soon as I reach land, bounty hunters, thieves and soldiers are after me. Why? I have no idea. But I'm going to find out.
Fiction: Action - Rated: T - English - Adventure - Chapters: 6 - Words: 16,783 - Reviews: 210 - Favs: 19 - Follows: 19 - Updated: 10/30/2010 - Published: 2/10/2010