LePion
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 02-22-13, id: 902555, Profile Updated: 07-28-14
Author has written 98 stories for Romance, Fantasy, Horror, General, Humor, Manga, Supernatural, Mystery, and Action.

Yoroshiku!

LePion desu.

Kami author yang suka menulis genre romance,Humor,Supranatural.

Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Halucination by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Semuanya hanyalah halusinasi. Kehidupanku, Sahabat-sahabatku, bahkan gadis yang kucintai. Semuanya hanyalah halusinasi yang ditimbulkan oleh semua kesalahanku. Namun walaupun ini hanyalah halusinasi, kuharap aku takkan pernah tersadar dari halusinasi ini. Rate M for Drugs and Alcohol / Khusus Chappy 3 ada Gore / sadistic-nya! Minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: M - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,825 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 8/20 - Published: 2/22
Vampire Rumble! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
pencarian putri Vampire yang hilang membuat beberapa Vampire yang lolos dari pembantaian berabad-abad yang lalu bangkit kembali dan berkeliaran. jika semua terlambat, maka Cleanser akan datang... dan menghapus total keberadaan mereka semua...
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 6 - Words: 11,218 - Reviews: 25 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 8/18 - Published: 8/10/2014
Susu dan Coklat by Dreymandinn reviews
"Tara! Jadilah susu rasa coklat, perpaduan antara susu dan coklat seperti aku dan kamu!" Berminat membaca?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 754 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 8/17 - Complete
Love no Other, But You by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Menjadi seorang ketua Osis di sebuah SMA yang lumayan elit, seorang pemilik café and pastries yang cukup dikenal, sekaligus menjadi seorang drummer di band sekolah yang juga mulai terkenal, mungkin sulit menjalani ketiga-tiganya sekaligus. Namun tidak bagi seorang Fuyuki Suzushii yang bisa membagi waktunya untuk organisasi, café, band, dan gadis yang ia sayangi. Minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,801 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 8/16 - Published: 8/15
Memories in White by Tierra De-Sainte Coquille reviews
"Aku benar-benar merindukannya. Bahkan aku ragu, kalau aku dapat melupakannya. mungkin ini yang membuatku belum pergi sampai saat ini. Untuk mencarinya, orang yang telah memberikan apa arti dari hidupku, yang telah diregang oleh takdir yang telah membuatnya menitikkan air mata." / 'Semoga di kehidupan berikutnya kita bertemu kembali...' / Sequel of Twinkle-Twinkle apalah itu. RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Angst/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,686 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/14 - Complete
Our First Meet by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Drabble singkat (atau mungkin sejenisnya, entahlah :v) dari Orific di Blog. Minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,106 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 7/30 - Complete
Keluarga by Bright Evening reviews
Sebuah keluarga tak harus memiliki hubungan darah, bukan?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 346 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/24 - Complete
Warna Baru by Bright Evening reviews
Tiada seberkas peristiwa yang menorehkan warna lain pada musim gugur ini, seolah seperempat tahun yang kujejaki hanya dinaungi sehelai warna saja: oranye.
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 744 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/20 - Complete
Story of Black Angel and White Devil by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Dua makhluk yang saling berlawanan, terjatuh dari langit karena hukuman masing-masing. Malaikat Hitam, dan Iblis Putih. Hukuman Mereka akan dihapus, Jika mereka Mengerti apa itu 'Kasih Sayang', dan 'Pengorbanan'.
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 3 - Words: 5,147 - Reviews: 15 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 6/27 - Published: 5/13
Kumis dan Jenggot –Masalah diujung Dagu by Dreymandinn reviews
Memang kodratnya kumis dan jenggot dimiliki oleh seorang pria dewasa, dan akan terus tumbuh hingga ajal menjemput. Kebanyakan pria mungkin membiarkannya hingga tumbuh terlalu panjang, tapi lain lagi ceritanya bagi pria yang satu ini –ia lebih suka berdagu licin. Dan kini Dewi Fortuna tidak berpihak pada dagunya –atau mungkin dirinya.
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,998 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Published: 6/26 - Complete
Such a Scenario by kiziro kurokage reviews
#BadluckProtagonist
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 972 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 6/24
Phillip's Bad Day by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Siapa tahu, bahkan orang yang selalu sial pun bisa menemukan keberuntungannya sendiri / "Hehe, kadang sehabis pasti kita akan bertemu keberuntungan. Ya kan?" / For ShunRyu-san's #BadLuckProtagonist Challenge!
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,091 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 6/20 - Complete
Werewolf Games: Hardcore Mode by Dreymandinn reviews
Ini permainan werewolf games yang berbeda! Miruki dan kawan-kawannya akan mencoba versi 'hardcore' yang kenyataannya telah membuat nyawa mereka dpertaruhkan! Hidup hanyalah satu-satunya cara agar menang!
Fiction: Horror - Rated: M - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 1 - Words: 544 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 6/14
Love me by Dark Kokonose Shie reviews
Ia, yang hanya seorang pengantar makanan di sebuah restoran tanpa nama, menolong seorang gadis yang nekat bunuh diri di atap apartemen. Gadis itu tinggal dirumahnya untuk sementara dan di hari yang lain gadis itu mengasah bakatnya, kemudian jatuh cinta pada musuh masa lalunya? Akankah ia bisa berbahagia dan membagi kehidupannya dengan si pembunuh itu? ataukah memiliki teror khusus?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 11 - Words: 70,659 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 5/28 - Published: 5/1/2014
Apocalypto by Dreymandinn reviews
Kehancuran telah datang. Para remaja ini berkumpul demi mencegah hal itu terjadi. Namun, perjalanan mereka tak mudah. Sedikit demi sedikit rahasia-rahasia tersingkap seiring perjalanan mereka menyelamatkan tanah dingin Coldharbour. Dan itu semua, diceritakan langsung oleh salah satu anggotanya, Kirigaya Masa. Cover image bukan milik saya!
Fiction: Fantasy - Rated: M - Indonesian - Adventure/Fantasy - Chapters: 10 - Words: 22,079 - Reviews: 35 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 5/27 - Published: 9/4/2014
Imperishable by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Zombie... mereka pasti tak memiliki hati, karna hati mereka sudah mati. tapi bagaimana bisa seorang Zombie bayaran membunuh orang-orang tak berdosa hanya karna balas dendam? A Parody Fiction of 'Kamen Rider W Return : Eternal' OC Version. minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 3 - Words: 5,245 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Updated: 5/1 - Published: 12/10/2014
Kirigaya's Adventure by RyoKan reviews
Berisi tentang petualangan sang Oc saya, yaitu Kirigaya Masa! Please RnR! NB : Genre dirubah karena ada sedikit parodi dari film
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Parody - Chapters: 10 - Words: 16,628 - Reviews: 25 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 4/10 - Published: 1/29/2014
Violin by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Aku bangga mempunyai kakak sepertinya, yang selalu menyayangiku dan melindungiku. karna itu, aku akan memberinya sedikit hadiah, melalui pentas biola yang kumainkan khusus untuknya / Event Fiction For Driverra Sibling's Birthday! Minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,024 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 4/7
Dan Semuanya sudah Terbayar 20 Tahun Lalu…' by Dreymandinn reviews
Kebaikan tidak akan pernah dilupakan, dan kau akan mendapat balasannya... Terinspirasi dari kisah nyata yang dirubah sedikit. Berminat membaca?
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,179 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 3/18 - Complete
(Not) Brave Enough by Violin Sonata reviews
Ketakutanmu adalah masalah terbesarmu
Fiction: Thriller - Rated: T - Indonesian - Horror/Crime - Chapters: 1 - Words: 604 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 3/10 - Complete
Dear by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Ini Cerita tentangku, Kedua kakak menyebalkanku, teman-teman di sekitarku, dan pria-pria yang berhasil merebut hatiku dan kedua kakakku. Runa's major POV, Minat RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,133 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 2/22
Short Scary Stories by Violin Sonata reviews
Akan kuceritakan beberapa kisah pendek yang menakutkan pada kalian
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Mystery/Supernatural - Chapters: 22 - Words: 1,889 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 2/7 - Published: 1/6
Saku, Adabana by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Bagaimana jadinya kalau band Hitotsu yang jarang kolaborasi sama band lain kini kolaborasi dengan dua anggota band Six Pride? Just Check it Out! For Kiziro Kurokage a.k.a Mbah Sake's #FictionTimeChallenge!
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,515 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 2/5
Wristbands by Aruenaristy reviews
Tahukah kau? Jika kau masuk kerumah sakit ini, petugas akan memberikan sebuah gelang dengan namamu diatasnya sebagai penanda kau adalah pasien dengan penyakit tertentu dan di bangsal mana kau ditempatkan berdasarkan warna pada gelang yang kau pakai. Dan kau tahu? Gelang berwarna merah diperuntukkan bagi orang yang sudah mati.
Fiction: Horror - Rated: K+ - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 630 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/31 - Complete
Street Story by kiziro kurokage reviews
Apalah boleh #Plak
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,402 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 1/7
Ghost school by Fei Tan04 reviews
Stories about ghosts in Japan, and also how to avoid it. RnR please
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Adventure - Chapters: 5 - Words: 2,324 - Reviews: 12 - Favs: 3 - Updated: 12/24/2014 - Published: 1/4/2013
Sugar Case by kiziro kurokage reviews
Entah seperti biasa ane WB kalo soal summary. #Plak
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,012 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 12/16/2014
My Place : Evergreen by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Mungkin aku terlalu sibuk, sampai-sampai melewatkan semua kenangan indah yang seharusnya kulewati bersamanya. Kuharap aku masih bisa menemuinya, sebelum semuanya terlambat... / A Fiction For My OC's Birthday! The Song is Aqua Timez's Boku No Basho! Minat Review?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,942 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 11/19/2014 - Complete
Whispers: Room 13 by Violin Sonata reviews
Niat untuk berlibur menjadi berubah saat John bersama istri dan anaknya terjebak di sebuah motel di tengah hutan belantara, tanpa John ketahui kamar bernomor 13 yang di tempati John ternyata menyimpan kisah masa lalu yang mengerikan. Sendirian, John berusaha untuk mencari istri dan anaknya yang menghilang, serta berusaha mengungkap misteri di balik kamar bernomor 13 itu.
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Mystery/Supernatural - Chapters: 3 - Words: 2,434 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 11/6/2014 - Published: 11/1/2014
Devil Within' by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Malam dimana orang-orang berpesta di hari Halloween, yang harus menjadi drama berdarah ketika sesosok makhluk terkutuk bersayap putih menatap genangan darah manusia-manusia tak berdosa yang mati sia-sia akibat ulahnya. For Celebrating Halloween Day! Actually Semi-M For Blood, But... Well, Have Fun
Fiction: Manga - Rated: M - Indonesian - Tragedy/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,423 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Published: 10/31/2014
After all by Aranhil Arathornos reviews
Karenamu juga, aku tak menyangka segalanya akan berakhir seperti ini. For Schatter Tears from Lepion.
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 1 - Words: 1,577 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 10/19/2014 - Complete
3 Flowers by KarungBeras reviews
Minna merupakan seorang Ketua OSIS, dia telah mensukseskan acara Pentas Seni yang telah lama tidak dilakukan oleh sekolah itu, namun, sesuatu terjadi dibalik kesuksesan acara itu, sebenarnya apakah yang Minna lakukan untuk mengsukseskan acara tersebut? CONTAIN: SEX, MATURE LANGUAGE, NUDITY, AND VIOLENCE 18
Fiction: Manga - Rated: M - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 3,105 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 10/17/2014 - Published: 10/23/2013
Uncategorized by Violin Sonata reviews
No Summary-
Fiction: Thriller - Rated: K - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 361 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/11/2014 - Complete
Berita Kepada Kawan by Dreymandinn reviews
Cobalah duduk disampingku, kawan. Marilah kuberitahu duka cita yang melanda tanah ini. Challenge #SchatterTears for Sagi-chi! Berminat membaca?
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Tragedy/Angst - Chapters: 1 - Words: 1,873 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 10/4/2014 - Complete
White Sword by AikoShikatani reviews
Dengan pedang putih itu, Lindungilah negri ini! # SchatteringTears challange dari Hika-san! maaf kalau gak nyesek dan gak keliatan kayak hurt/comfort atau tragedy, bahkan malah genrennya udah melenceng jauh T T
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,823 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 10/4/2014
Twinkle-twinkle Little Snowflake in the Despair by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Mereka beruntung, mereka memiliki orangtua yang sangat menyayangi mereka. tak sepertiku yang disiksa dan mendapat bekas-bekas luka. contohnya luka bakar di wajah kiriku / Kami akan tetap menunggumu hingga kau bangun. Walau pada akhirnya, kami mengirimimu karangan bunga mawar putih dengan pita hitam di tempat tidur terakhirmu... For LePion's #SchatteredTears Challenge!
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,447 - Reviews: 6 - Favs: 4 - Published: 9/30/2014 - Complete
Ab Imo Pectore by Dreymandinn reviews
Aku lelah, aku benci diriku. Namun disaat itu kau datang dan mengulurkan kedua tanganmu. Kamu datang dengan membawa kedamaian kedalam hatiku yang hancur. Semenjak itu, aku tidak tahu kenapa bisa jatuh cinta padamu, perasaan itu tiba-tiba muncul dari hati kecilku yang begitu tertutup. Berminat membaca?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,644 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Published: 9/21/2014 - Complete
Code Red by AikoShikatani reviews
Suatu hari Vampir dan manusia akan bekerja sama, untuk melindungi dunia dari vampir yang terkontaminasi.
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,024 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 9/14/2014
Six Pride! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Six Pride, sebuah band beranggotakan 6 siswa dan siswi bertalenta khusus di bidang musik. tapi bagaimana kisahnya ketika sang Vokalis malah jatuh cinta pada seorang siswi yang merupakan Bassist baru di Six Pride?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 4 - Words: 9,248 - Reviews: 11 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 8/27/2014 - Published: 6/14/2014 - Complete
Ghost Burner! by kiziro kurokage reviews
Silahkan lhat didalam semuanya! XD
Fiction: Supernatural - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 869 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 8/26/2014
CARNATION by Yuki Marui reviews
Sebuah aroma yang menyatukan kita, sho-ai
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 5,566 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 8/19/2014 - Complete
Unknown Protector by kiziro kurokage reviews
Bingung mau nulis summary kayak apa. yaudah happy reading minna!
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 3 - Words: 3,496 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 8/17/2014 - Published: 8/8/2014
School Timez : Additional Learning Version by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Kabuto, Suzushii dan Itazura dapat kelas bimbingan siang di sekolah. banyak kejadian rupa-rupa bin ada-ada aja yang (mungkin) bisa membuat orang tertawa. Fiction for Sky Flower Challenge-nya AikoShikatani-san
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,452 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Published: 8/14/2014 - Complete
Catch You by Aranhil Arathornos reviews
Selama dirawat di Rumah sakit kepolisian nasional Jepang, Harada memutuskan sebuah keputusan ekstrim. Melompati masa remajanya, dan berusaha dewasa demi seseorang, dengan mengabdi pada Motonari Chousokabe, kepala polisi Jepang, di awal abad dua puluh satu.
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Crime/Humor - Chapters: 21 - Words: 45,350 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 8/13/2014 - Complete
Behind All Emotion by AikoShikatani reviews
First Romance Fic / RnR Please
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 597 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 8/6/2014
Jika para OC bersekolah by kiziro kurokage reviews
Bagaimana jika OC-Oc tercintah author sekolah dan menghadapi ujian gaje dari kiziro Kepsek? okay lets begin the story! #SkyFlowerChallange
Fiction: Humor - Rated: K+ - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 803 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 8/1/2014
The Dream, The Destiny, and The Chance by AikoShikatani reviews
Harapan, Takdir, Dan kesempatan Semua memiliki hubungan masing-masing
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Adventure/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 471 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Follows: 3 - Published: 8/1/2014
This is a Order! by kiziro kurokage reviews
Menyelesaikan isi sesuai permintaanmu...
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,038 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 7/23/2014
Fixer by AikoShikatani reviews
Endless Kemampuan yang di miliki seseorang, mereka bisa menjadi lebih kuat, akan teta beberapa orang yang memiliki ini malah menjadi musuh, Maka di bentuklah Fixer, Orang2 yang di tugaskan untuk mengalahkan mereka.
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,278 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 7/23/2014
Para OC Telah Berkumpul by AikoShikatani reviews
Kejadian dan Hal-hal gaje Yang Terjadi saat beberapa OC dari Author Yang Berbeda Berkumpul, OOC Arlet!
Fiction: Humor - Rated: K+ - Indonesian - Humor - Chapters: 1 - Words: 384 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/12/2014
Hustle and Bustle! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Beberapa penggalan cerita Magatte Kabuto, tokoh utama kita ini dirumahnya bersama Shinrei, kakak lelakinya dan Ryouna, adik perempuannya. Banyak kejadian-kejadian konyol yang mungkin bisa membuat para Readers tertawa
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor - Chapters: 4 - Words: 6,179 - Reviews: 10 - Favs: 5 - Follows: 5 - Updated: 6/22/2014 - Published: 10/28/2013
The Phantom Keeper by AikoShikatani reviews
Fantom no Keeper... julukan untuk anak-anak ini.
Fiction: Manga - Rated: K+ - Indonesian - Friendship/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,384 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 6/5/2014
The Mummy's Curse by Dreymandinn reviews
Inilah kisah Miruki yang mencari relic berharga. Challenge dari Tsuwabuki Luna. Berminat membaca?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Humor/Adventure - Chapters: 1 - Words: 1,835 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/15/2014 - Complete
Dragonrest: Upphaf by Dreymandinn reviews
Miruki Hiyoshi adalah seorang gadis yang baru saja pindah ke kota Glaedr bersama kakak dan bodyguard-nya. Awalnya, ia berpikir kehidupannya akan seperti orang kebanyakan. Namun, secara tak diduga, pertemanannya dengan Zed dan Roya membawanya ke sebuah dunia ajaib yang hancur, sekaligus membuatnya diburu oleh para Pemanggil Naga. Akankah ia tertangkap? Bagian pertama: Upphaf
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Adventure - Chapters: 4 - Words: 5,975 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 5/12/2014 - Published: 11/30/2013
Adventure in Real World by RyoKan reviews
"Oy, elo pocong ya?"/"Iye, kok abang tau?"/"Tiga, Dua , Satu, lariiiiiiiiii" Summary gaje. SupernaturalHumor-challange from Tsuwabuki Luna
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,625 - Reviews: 2 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 5/12/2014 - Complete
Daijobu yo, boku wa koko ni iru by RyoKan reviews
bercerita tantang Protect New Gen dan Destroyer Generasi pertama. Bad summary, Please RnR
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 2 - Words: 2,867 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 4/5/2014 - Published: 3/15/2014
Zero no Shinigami by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Kami hanyalah segelintir orang yang mengalami masa lalu kelam dan diasuh serta dididik untuk menjadi mesin pembunuh bagi para penjahat. Namun walau begitu, kami masih mempunyai hati nurani untuk melindungi orang-orang yang lemah. Karena itulah alasan kami membunuh para penjahat, dan karena itulah kami ada di dunia ini
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 3 - Words: 4,637 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 3/28/2014 - Published: 12/28/2013
World Adventure by Rising Ultimate Kuuga reviews
Dunia ini terbagi menjadi 15 bagian. Masing-masing dunia memiliki The Guardian nya sendiri. Tapi apa yang bakal terjadi jika ke-14 dunia bertabrakan?(Ngambi konsep KR decade)
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure - Chapters: 1 - Words: 204 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 3/1/2014
The day when I met you by Dreymandinn reviews
Kisah pertemuan dua insan yang saling membenci dan berakhir dengan saling mencintai. YamaTsuki pair. Berminat RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,681 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Published: 2/8/2014 - Complete
Angel Vs Demon by Hikki-Agito reviews
Tahun 2090. Sebuah ras iblis atau Demon menyerang umat manusia! Serangan ini menghabisi 3/4 populasi umat manusia. Untungnya, Para Malaikat berhasil mematahkan serangan ini, dan berbalik menekan jumlah ras yang sering di sebut Gnork ini. manusia kembali menguasai dunia, dan menjalani seperti semula, tanpa menyadari rencana raja alam bawah, Lucifer... Inspirated by Ain-Gale& Bleach
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Adventure - Chapters: 2 - Words: 2,464 - Reviews: 8 - Favs: 4 - Follows: 2 - Updated: 2/5/2014 - Published: 9/12/2013
Anything for you, dear by Dreymandinn reviews
Ketahuilah nak, ayah sangat menyayangi kalian, tapi ayah takut kalian membenci ayah… For SadChallenge from Ismihana. Mind to Rnr?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Family - Chapters: 1 - Words: 1,357 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Published: 12/7/2013 - Complete
Proud by Hikki-Agito reviews
Menjadi anak yatim piatu yang sederhana, dan memiliki kakak laki-laki yang cacat. Haruskah merasa malu? For SadChallange from IsmiHana. Judul, Cerita, Summary gak nyambung - -
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 923 - Reviews: 5 - Favs: 4 - Published: 12/6/2013 - Complete
Find the Scroll or Die! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Rombongan 'School Timez' akan berlibur musim panas ke sebuah villa di dekat pantai. Namun siapa sangka bahwa liburan itu adalah awal dari malapetaka yang luar biasa menegangkan. For Harumiki Shironeko-san's request. Minat RnR?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,646 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 11/14/2013
Solitude That Led to Death by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Cerita kehidupan Ryouna dari saat ia balita hingga remaja. Cerita masa lalu yang kelam hingga saat ia didiagnosa mengidap Leukimia dan menutup matanya. For IsmiHana-san's #SadChallenge. Minat RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,157 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 11/9/2013 - Complete
Ham-O'-Ween! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Di malam Halloween kali ini, Kabuto, Itazura dan Suzushii akan menampilkan drama Halloween di SMU. Namun siapa sangka jika diantara para pemain drama itu ada manusia 'Dunia Lain' sungguhan? Sedikit bloody. Minat RnR?
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,180 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 10/31/2013 - Complete
Brawlers by Kazuhiko Yukio reviews
Sebuah kubus bernama brawler yang merubah hidupku!
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 8 - Words: 8,630 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 10/26/2013 - Published: 8/3/2013
Kejadian Empat September by Kithara Bluebell reviews
Kejadian apa yang terjadi pada Amanda, Rio dan Jacob pada tanggal empaSeptember disekolah mereka? Dan apa mitos empat September itu sebenarnya? Mind to RnC? Thankyouu...
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Spiritual/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,701 - Reviews: 4 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 10/23/2013 - Complete
Drama of Destiny by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Percayakah kau pada suatu teori rumit yang sering mereka sebut 'Cinta? Tak perduli siapa dan darimana dirimu, pasti kau akan mengalaminya. Tapi mengapa ketika rasa itu muncul, rasa itu justru mengarah kepadamu, sahabatku sendiri? Shounen-ai! A Fuyukabu fic! Minat RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,907 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Updated: 10/7/2013 - Published: 9/25/2013
A Crow Who Forgets to Remember by Angelica Clouverra reviews
Mereka bertemu, bertemu dan bertemu. Tapi ada banyak pertanyaan yang tidak terjawab di antara mereka. Siapa? Apa? Kenapa? Bagaimana? Kapan? Lalu, semuanya berlalu begitu saja ... / For "Suka Duka Author - SDAnniv#1" / EDITED! / RnR or CnC? :3
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 6,866 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 9/30/2013 - Complete
An Empty Promise? by zukarichan reviews
Ketika sang gadis menahan mimpinya. Ketika sang pemuda melupakan janjinya. Lalu apa yang akan terjadi? Apa semua akan tetap kosong? Apa semua tetap akan menjadi sesuatu yang semu? Apa itu kesetiaan? Dedicated for SukaDukaAuthor - SDAnniv#1
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,470 - Reviews: 2 - Favs: 4 - Follows: 2 - Published: 9/30/2013 - Complete
Rain Time by Rinatta Chernikovna reviews
Apa yang terlintas di benakmu tentang hujan? Menyedihkan, melelahkan, atau justru menyenangkan? / "Kita akan selalu bersama-sama." / Dedicted for SDA Anniv #1. Bad Summary. Warning Inside.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 3,583 - Reviews: 3 - Favs: 4 - Follows: 1 - Published: 9/27/2013 - Complete
Signs of Sunlight by Rinatta Chernikovna reviews
Sedikit cerita tentang panasnya matahari, dan cinta yang mengembang di sela-selanya. / "Kalau payung ini tidak bisa memayungimu, biar aku saja yang memayungimu." / Dedicated for SDA Anniv #1. Warning inside.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 4,346 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/27/2013 - Complete
the city of sins by crosseine reviews
selamat datang di kota tak bertuhan... dimana 'manusia' yang hidup didalamnya adalah mereka yang menantikan pengampunan. cinta tidak bisa hidup disana, mati berarti menghilang, dan... aah... semua keinginan adalah dosa. dan kali ini, tuan baik hati meninggalkannya untuk seorang putri yang kesepian.
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 3,099 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 9/26/2013 - Published: 9/14/2013
Vann Dragers's Ghost Stories! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Ryuuta dan beberapa teman-teman penggemar misteri-nya membentuk sebuah grup pengusir hantu yang diberinama 'Vann Dragers! Bagaimana aksi-aksi mereka dalam mengusir hantu-hantu yang mungkin bisa membuat Readers kesal? Mengandung humor dan OC version dari AquaDragon's di FFn saya. Minat RnR?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Humor - Chapters: 6 - Words: 8,783 - Reviews: 14 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 9/25/2013 - Published: 9/13/2013
School Timez! by Tierra De-Sainte Coquille reviews
Tobiagare Ryuuta, seorang gadis yang baru saja pindah ke sebuah kota bernama Kusaragi bertemu dan menolong seorang murid asrama yang hampir disiksa. Dan siapa tahu pertemuannya itu akan merubah drastis kehidupannya. Gak handal bikin Summary. Minat RnR minna?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 3 - Words: 6,048 - Reviews: 10 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 9/19/2013 - Published: 9/5/2013
Tentang Tuhan by crosseine reviews
anak kecil itu bertanya, "lalu, kepada siapa kamu berdoa?"
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 412 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/16/2013 - Complete
Paman Penjual Koran by pindanglicious reviews
Beliau yang selalu mengayun kakinya di kala pagi menghuni bumi, dan burung-burung riang menari.
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 244 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/15/2013
in the land of darkness by crosseine reviews
silakan dibaca sajah... ceritanya pendek, ga perlu dibikinin sinopsis. [atau emang males aja?]
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 679 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/14/2013 - Complete
Dear Someone by Amacchi reviews
Tentangmu. Sepenggal kisah yang kau torehkan pada hatiku./Monolog/RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,727 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 9/9/2013 - Complete
ísjaki by noktah reviews
Makan bersama keluarga lebih menyenangkan daripada makan sendirian. Semacam itu. / untuk SDAnniv#1
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Family/Angst - Chapters: 1 - Words: 733 - Reviews: 4 - Favs: 5 - Follows: 1 - Published: 9/8/2013 - Complete
lecroix dan boneka laut by crosseine reviews
Dalam kisah lain, dia hanyalah dewa yang kehilangan hidupnya dan namanya dilupakan dari sejarah. Dalam cerita lain yang juga terjebak dibalik tumpukan buku berabu, dia juga hanya seorang boneka-perempuan yang melepas hatinya. Lalu, dalam sebuah persimpangan... dongeng ini dimulai.
Fiction: Romance - Rated: K+ - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,840 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 8/28/2013 - Complete
Aku Ingin Menjadi Temanmu by IsmiHana reviews
Tiba-tiba kau datang di saat aku tengah menikmati kebosanan hidup dan ingin mati . Tiba-tiba saja kau berkata kau mau jadi temanku . Dan nada yang kudengar hanyalah itu darimu .
Fiction: Horror - Rated: K+ - Indonesian - Horror - Chapters: 1 - Words: 1,342 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/18/2013
A Broken Doll by TheLunette reviews
Dibalik topeng yang 'perfect', sembunyi boneka yang rusak. Dibalik senyuman mereka, sembunyi kesedihan yang mendalam. Dibalik pancaran sinar mata mereka, sembunyi airmata yang keluar tanpa henti. A remake/rewrite of Reason to Love.
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Angst - Chapters: 2 - Words: 1,793 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 8/3/2013 - Published: 8/2/2013
To Dance by DL-Akevi II reviews
Gio seorang gadis cilik yang sangat ingin menjadi seorang penari balet profesional harus tersendat langkahnya karena kecelakaan yang menimpa dirinya dan membuatnya kehilangan ayahnya. Akankah Gio mencapai mimpinya? Atau dia akan melupakan semuanya?
Fiction: General - Rated: K+ - Indonesian - Drama/Family - Chapters: 1 - Words: 1,519 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/3/2013
Teru Teru Bouzu by Nauri Aconitumferox reviews
Emily menyaksikan kakak kelasnya menyiksa teman dan kakak kelas seangkatan kakak kelas tersebut dengan bengis. ketika dia memasuki ruangan dia melihat kakak kelas bernama Soyata disiksa, dia ketakutan dan meninggalkan perpustakaan, namun pada hari itu Soyata bunuh diri. teman-temannya mengatakan hantu soyata menuntut balas/terinspirasi dari lagu teru teru bouzu. inside
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Crime - Chapters: 1 - Words: 2,019 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 7/16/2013
Sulit Untuk Bersamamu (Berbeda) by Sambel Terasi ABC reviews
Aku dan dia pacaran. Awalnya kami menjalankan semuanya begitu mudah meskipun kami berbeda..
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 578 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 6/22/2013
Silver Assassin by fetwelve reviews
Aku tahu apa yang kulakukan; kau tidak. Warning: Absurd, violence, death-chara, dll. One-shoot.
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Angst/Suspense - Chapters: 1 - Words: 424 - Reviews: 6 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 6/18/2013 - Complete
Generasi Pengubah by Nauri Aconitumferox reviews
Andrian mengalami Bully dari kakak kelasnya, entah mengapa mereka selalu berniat membullynya, namun ketika akan di bully ada sesuatu pada Andrian yang dapat menang dari satu kakak kelasnya, kejadian aneh apa itu? sumarry selengkapnya ada di dalam. RNR.
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Friendship - Chapters: 1 - Words: 4,259 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 6/15/2013
Abnormal Love by fetwelve reviews
Cinta bisa datang kapan saja, di mana saja, kepada siapa saja. Termasuk kepada yang abnormal sekalipun. Romance fic, other genre(s) detected.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 3 - Words: 4,087 - Reviews: 24 - Favs: 3 - Follows: 5 - Updated: 4/27/2013 - Published: 2/24/2013
Haunted Story by Chalice07 reviews
bersiap-siaplah ketakutan, kenapa saya bilang demikian? karena saya (author) yang mengetiknya ikutan takut, sebuah drabble yang penuh cerita horror, harap kalian senang membacanya, chap Story 2 : Madness Doll , RnR ya /rated T For Safe/
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 3,883 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 12/27/2012 - Published: 12/18/2012
Wide Knowledge of the Madness, Late by Kaleng Merah reviews
Pandora Hearts RPF version. Jadi, aku sekarang terperangkap di ruangan serba putih ini tanpa sepeser uang atau kekayaan. Dan-sepertinya aku tidak punya akal sehat disini. Sepertinya salah kategori, ya 8D;; RnR? Rate T untuk jaga-jaga.
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 1,474 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 9/25/2012
Bad End Night by Kaleng Merah reviews
Pandora Hearts RPF vers. Kau mau tahu apa itu artinya gila? Maka inilah saatnya kau menjadi gila, dear. Ceritanya sangat abal. Maaf sekali kalau tidak greget ceritanya. Original Plot by Hitoshizuku-P. RnR? :3
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Mystery/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,494 - Reviews: 1 - Favs: 4 - Follows: 3 - Published: 9/25/2012 - Complete
Gemini Hunter by Tsubaki Audhi reviews
Si kembar keluarga Lorin, Maily dan Noly, dalam usia muda telah ditinggal mati kedua orang tua mereka. Ibu mereka yang dibunuh oleh pembunuh misterius bernama Neisha, membuat mereka mencari dan berniat untuk balas dendam demi sang ibu. My first fic!
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Family - Chapters: 1 - Words: 2,680 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 5/16/2012
Kelas yang selalu rusuh by shinadia reviews
Ujian sudah selesai! Sekarang waktunya anak-anak 8.3 menggila dengan bebas. Kerusuhan pun tak terhindarkan mengingat isi kelas 8.3 nggak ada yang waras.
Fiction: Humor - Rated: K - Indonesian - Humor/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,197 - Reviews: 7 - Favs: 4 - Follows: 5 - Published: 5/26/2010
Aku dan Kematian by ashAksara reviews
Di ruang kepala sekolah, aku langsung disambut oleh nenek dan pemilik ruangan itu sendiri. Raut wajah beliau menunjukkan rasa simpati yang sangat mendalam. Sedangkan nenek, membisikkan kalimat yang menghujam. Kakakku, tewas dalam kecelakaan....
Fiction: Supernatural - Rated: M - Indonesian - Tragedy - Chapters: 1 - Words: 4,119 - Reviews: 5 - Favs: 3 - Follows: 1 - Published: 12/26/2007 - Complete
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

Dear You reviews
Untukmu yang disana. Kuharap kau baik-baik saja. Meski aku belum bisa merelakan kepergianmu sepenuhnya. Tetapi... kuharap kita bisa bertemu lagi di kehidupan selanjutnya. Aku mencintaimu dan takkan melupakanmu. #SequelFromTwinkle and side story Memories in White by Tierra-san. Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 1,559 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/26 - Complete
Ganteng Ganteng Koplak reviews
Cowok ganteng? Sudah biasa. Tapi kalau cowok ganteng tapi koplak ini baru lain dari yang lain. Oc belong to their own author Just For Fun Humor Garing, Out Of Character, RnR?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 9 - Words: 11,431 - Reviews: 38 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 8/25 - Published: 5/25
Kuroi Ringo reviews
Well Black Apple never taste that bad. Sebuah pertemuan dua orang dengan takdir yang berbeda, namun saling merubah takdir satu sama lain. Regina, seseorang yang ingin melupakan masa lalu dan Kaitou yang saat ini menderita penyakit berbahaya serta masih terjebak dalam masa lalunya yang indah. Akankah cinta di antara mereka tumbuh? KaiRegi Fic.
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 2 - Words: 4,161 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 8/20 - Published: 8/18
Hitobashira Arisu reviews
Sesuatu yang hanya dipentaskan di sebuah panggung. Perlahan, mulai menjadi kenyataan dan menimbulkan korban. Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 2 - Words: 3,478 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 8/18 - Published: 8/8
My Lovely Family reviews
Sebuah drabble singkat RyuRin tntang keluarga. Pandangan keluarga, menurut seorang pria yang menilai kebahagiaan itu bukanlah dari banyaknya harta ataupun jabatan yang dimiliki seaeorang. For my Oc late birthday (12 August Shin Ryuuzaki)
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 667 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 8/14
Loveless reviews
Kau boleh benci dan marah padaku atas semua yang telah terjadi. Karena itulah yang saat ini kuharapkan. Setiap melihatmu khawatir ataupun menangis, selalu mbutku terluka. Semoga kau bisa meraih kebagiaanmu. Selamat tinggal. #ForMyOc Late Birthday Fic Drabble gaje Mind to RnR? Based on Protect New Gen
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,490 - Reviews: 4 - Published: 8/8
Story of Us reviews
Summary: Ini adalah cerita tentang kami. Tentangku dan ketiga temanku. Bukan tentang bakat ataupun kelebihan yang kami miliki. Melainkan... Tentang kekurangan yang selalu kami pendam, di balik topeng yang saat ini kami gunakan. #ForFriendshipDay
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Family - Chapters: 1 - Words: 404 - Reviews: 3 - Published: 7/31
Reason reviews
"Kau bodoh, merepotkan, menyusahkan, manja, bodoh-"/"Berhenti memanggilku bodoh!" ShuurouKimiko Orific based on my story on blog Mind To RnR
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,151 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Published: 7/28
This is Our New Life reviews
Still rekuest from Shironeko ShuuLilith Love Life Setidaknya di dalam hidup, tidak akan selalu berjalan lancar seperti apa yang kau rencanakan. Karena rintangan akan selalu ada untuk menghalangimu Collab sama mbak Shun Xd Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 5,215 - Reviews: 9 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/11 - Published: 7/6
This House reviews
Enam orang mahasiswa baru pergi ke daerah Kyoto untuk melanjutkan pendidikan mereka. Sesampainya disana mereka segera mencari sebuah rumah asrama, dan mereka pada akhirnya menemukan sebuah rumah yang tidak ditinggali hampir 3 tahun. Setelah berfikir, mereka memutuskan untuk tinggal disana, tanpa tau ada sesuatu pada rumah tersebut. RnR please?
Fiction: Mystery - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 2 - Words: 2,377 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/7 - Published: 6/14
Ai no Tatakai reviews
Sebuah pertarungan demi mendapatkan sesuatu yang disebut cinta. A birthday fic for Kabuto-chan Xd warning:out of character, mistypo, mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 3,264 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/6 - Published: 3/24
Apakah Artinya Aku Bagimu? reviews
Lilith yang penasaran tentang apakah arti dirinya bagi seorang pria bermarga Komozaku itu, memutuskan untuk menanyakan langsung. Dan menanggung apapun konsekuensi dari pertanyaannya itu. #RepostAndRe-EditedFromMyBlog
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 1,441 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Published: 7/5 - Complete
I Like You Senpai reviews
For this episode, a princess and prince, one of us is already enough, right? Last Chapter update. Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 8 - Words: 17,837 - Reviews: 29 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 7/4 - Published: 5/14 - Complete
That Girl reviews
Di sebuah SMA khusus Putri dengan nama SMA Hanami, sebuah gossip mulai menyebar, yaitu tentang kematian beberapa siswi yang cukup tragis. Banyak rumor yang mengatakan kalau itu perbuatan sekor monster, psikopat, hingga cerita tentang seekor iblis. Maka dari itu seorang guru baru memutuskan untuk menyelidiki apa yang sebenarnya terjadi disana. Mind To RnR?
Fiction: Mystery - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 2 - Words: 2,141 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 7/2 - Published: 5/21
Seal the Ghost reviews
Sekelompok remaja putra yang harus berurusan dengan para mahluk gaib, karena kesalahan yang pernah mereka perbuat. Mind To RNR? Oc belong to their author
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,102 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 6/25
Awful Proposal reviews
Challange from Shunryu #BadLuckProtagonis #BadLuckMainChara Sebuah ritual pelamaran yang harus dilakukan seorang pemuda yang bisa dikatakan perjuangan yang sia-sia, untuk mencapai sesuatu yang telah pasti didapatkannya. Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,055 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Published: 6/19 - Complete
Selamat Datang Di Toko Impian reviews
Selamat datang di Toko Impian. Tempat mengabulkan permintaan dan membuat semuanya menjadi mungkin. Asalkan kau siap meberima Resikonya. Warning:Bloody
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Crime - Chapters: 8 - Words: 16,875 - Reviews: 35 - Favs: 11 - Follows: 12 - Updated: 6/15 - Published: 7/2/2013
White Sun and Black Moon reviews
Sang matahari dan sang bulan tak pernah ditakdirkan untuk bersama karena mereka mempunyai unsur yang saling bertentangan. Namun unsur itu jugalah yang membuat mereka saling melengkapi satu sama lain. KaiRyu Fic Shounen Ai Mind o RnR?
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 8 - Words: 10,788 - Reviews: 26 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 6/8 - Published: 5/26
Funsai-ki reviews
Sekelompok organisasi para roh yang bertujuan untuk mencapai kedamaian dan keadilan. mind to RnR?
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Crime/Friendship - Chapters: 3 - Words: 4,780 - Reviews: 15 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 5/25 - Published: 8/21/2014
Protect Future from Destruction reviews
Eduardo berpindah ke masa depan dan mulai memusnahkan dunia. Para protect pun kewalahan maka ditunjuklah Kirigaya Masa untuk pergi mengumpulkan bala bantuan. Dan dimulailah petualangan Kirigaya diberbagai masa dan zaman. Oc is not mine! #FictionTime Challange. Mind To RnR?
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 5 - Words: 9,917 - Reviews: 28 - Favs: 3 - Follows: 3 - Updated: 5/16 - Published: 11/12/2014
The Knight of Sin reviews
Sekumpulan prajurit dengan julukan 7 pendosa. 10 tahun yang lalu prajurit yang menjadi kebanggan kerajaan pun menghancurkan kerajaan dengan membunuh sang raja. Namun 10 tahun kemudian, seorang putri kerajaan pergi berpetualang untuk mencari dan mengumpulkan para 7 kstaria pendosa ini. Akankah perjalanannya lancar?
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 2,535 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 5/16 - Published: 5/2
Awakening Hearts of Darkness reviews
Sequel from protect squad. Sebuah sosok kegelapan muncul dan pertarungan akan kembali terjadi. Mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,086 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 5/13 - Published: 5/11
The Story of Evil reviews
Inspired from Evil Chronicles by Akuma-P Oc Version mind to RnR
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Tragedy/Family - Chapters: 1 - Words: 1,064 - Reviews: 2 - Published: 4/22
Secret! reviews
Chapter 7! Sepertinya semakin banyak masalah dan hal-hal yang aneh dan mencurigakan. Bisakah Harada memenuhi tantangan sang tikus mafia itu? Mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Crime/Romance - Chapters: 9 - Words: 18,888 - Reviews: 33 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 4/10 - Published: 3/5/2014
Behind the Mirror reviews
Karena kesempurnaan takkan pernah hadir di dunia ini. Meski hanya berusaha untuk bersikap perfeksionis. Mind to RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Friendship/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 3,952 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 4/4 - Published: 3/19
Welcome to Our World, Rapunzel reviews
Kali ini setelah sukses dengan drama beauty sleeping. Kini para bocah Hitotsu dan yang lainnya akan menampilkan drama lainnya, yaitu Rapunzel. Akankah drama ini mempunyai ending yang menyenangkan?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,292 - Reviews: 6 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 3/26 - Published: 3/17
The Guardian reviews
Semakin bertambahnya para monster yang mengancam kedamaian sehingga muncullah sebuah organisasi bernama The Guardian untuk melindungi para manusia. Mind to RnR!
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Crime - Chapters: 7 - Words: 12,330 - Reviews: 24 - Favs: 3 - Follows: 1 - Updated: 3/16 - Published: 2/16/2014
Beautiful Words of Love reviews
part II Ryu Rin White day fic mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,548 - Reviews: 5 - Updated: 3/13 - Published: 2/14
Gate Of Destiny reviews
Bermula dari penemuan seekor kelinci yang bisa bicara, mengubah kehidupan runa yang awalnya hanyalah seorang gadis biasa. Mind To RnR?
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,926 - Reviews: 3 - Published: 3/10
Aku Mencintaimu Apa Adanya reviews
Romance side story from Protect New Gen DieRuna Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 3 - Words: 3,709 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 3/10 - Published: 1/12/2014
Story of Harazukurou Family reviews
Kumpulan one Shot Romance! Para Harazukurou Family. Part One: Adolescene-Die Runa For Runa Late birthday The song is not mine
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 2 - Words: 2,471 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 2/27 - Published: 12/5/2014
Cupid in Love reviews
Seorang cupid jatuh cinta pada orang yang menjadi targetnya. Mind To RnR? sequel from Death Bird
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Fantasy/Romance - Chapters: 2 - Words: 2,611 - Reviews: 2 - Updated: 2/27 - Published: 2/25
Death Bird reviews
Kireruko Runa, seorang putri bangsawan dari Kireruko, pergi atas permintaan dan ajakan Harazukurou Karin. Namun banyak hal yang tidak dimengerti oleh sanga putri Kireruko. Terutama dengan sikap seorang pemuda bungsu keluarga Harazukurou. Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 4 - Words: 6,839 - Reviews: 9 - Updated: 2/24 - Published: 2/16 - Complete
The Man From the Mirror
#ShuLilith late valentine Berawal dari sebuah situs, berubah menjadi sebuah pertemuan yang takkan terlupakan. Meski hanya pertemuan singkat, namun semuanya bermakna.
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,703 - Published: 2/16 - Complete
Protect Squad reviews
Inspired from bleach Tite kubo reupload for the 6x times. Sorry Oc belong to their author. #Musuh Baru telah muncul, dan pertarungan antara Protect dan Destroyer dimulai. #Inronesian Story Mind To RnR?
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 8 - Words: 15,149 - Reviews: 23 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 2/8 - Published: 1/30
When Love Touching Your Life reviews
Cinta selalu datang, disaat yang tak pernah kau duga. Seseorang yang selama ini sering membuatmu kesal, malah menjadi seseorang yang kau rindukan saat ini. Terutama ketika kau sendirian. First ShuDion fic. For Shironeko and Shuurou late birthday. Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,527 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Updated: 2/8 - Published: 2/6
Protect New Generation reviews
Setelah menyegel Ramiel. Dunia masih tetap belum aman dari serangan para ghoul. Sedangkan para Protect yang tersisa telah kehilangan zanpakutou mereka. Belum lagi kemuculan sang pria misterius yang mengatas namakan Harazuku Shine. Apakah para Hero kita bisa menyelesaikan semuanya? Sequel from Protect Squad
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 7 - Words: 11,344 - Reviews: 15 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 2/4 - Published: 12/30/2013
Repeated Sin reviews
Sequel from Promise and Sacrifice SanSora Fiction Mind To RnR?
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 2 - Words: 1,120 - Reviews: 3 - Updated: 2/3 - Published: 2/2
Promise and Sacrifice reviews
An Angel that fell in love with the Human. #Yang bner Sacrifice bukan Sacrificee #ralat judul Typo. Mind To RnR?
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 4 - Words: 4,957 - Reviews: 4 - Follows: 1 - Updated: 1/29 - Published: 1/27 - Complete
Imitation Black reviews
Inspired from Imitation Black Persahabatan ataukah Keegoisan? Jalan mana yang harus ditempuh? Threesome Shou-Ai
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Romance - Chapters: 4 - Words: 5,824 - Reviews: 7 - Updated: 1/26 - Published: 1/19
Broken Mirror reviews
Persamaan dalam suatu hal, Tidak selalu menjadi pemersatu, Terutama dalam sebuah hubungan #FictionTimeChallange
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 3 - Words: 4,835 - Reviews: 14 - Updated: 1/4 - Published: 12/19/2014
Sweet Nightmare reviews
A fic for Magatte Alex birthday Mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 3 - Words: 3,688 - Reviews: 9 - Updated: 1/1 - Published: 12/30/2014
Silver Rose reviews
Pertemuan sederhana merubah segalanya. KabuDion Fic. Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Humor/Romance - Chapters: 3 - Words: 3,789 - Reviews: 8 - Favs: 1 - Updated: 12/27/2014 - Published: 7/11/2014
Tears Of Sky reviews
Sometimes everything not going well as planed. And everything will change as time moving. RyuRin first Fic. Mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 3 - Words: 3,493 - Reviews: 10 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 12/19/2014 - Published: 12/12/2014
Cendrillion reviews
Suzushii birthday fic on 1 December. #SorryLate Cendrillion song is not mine. Time skip! Typo(s) mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 2,269 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Published: 12/3/2014 - Complete
Pair Battle Contest reviews
Kali ini para anak-anak penghuni band Hitotsu akan mengikuti pair battle contest demi mewakili sekolah tercintanya SMA Kazuyama Alexandrovic. Berhasilkah mereka membawa nama sekolah mereka untuk bersaing dengan sekolah-sekolah lain? Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship - Chapters: 4 - Words: 7,446 - Reviews: 21 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 11/28/2014 - Published: 9/14/2014
Daily Life of Original Chara reviews
#Request from Shironeko Xd Kumpulan kehidupan para Oc pemilik Akun ini. Mind Ro RnR!
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Family/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,090 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/18/2014
My Sweetheart reviews
ShuLilith fic /Seandainya ini mimpi aku tidak ingin terbangun dari mimpi ini/ Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,210 - Reviews: 2 - Published: 11/7/2014 - Complete
I Found You! reviews
"Ranbara,Ranbara,Ranbara. " gumamu seraya memperhatikan sekitarmu dan mencari mangsamu. Dengan bersenjatakan sebuah garpu besi kaupun memulai permainan yang menyenangkan ini. # Sequel from Hide and Seek #Bloody #MFor safety #Cerita tidak begitu sesuai dengan cerita tentang lagu ini. Hope you like it!
Fiction: Horror - Rated: M - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,423 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 11/1/2014 - Complete
Hide and Seek reviews
Kau harus tetap berlari dari kejaran setan yang akan memangsamu. Fic forHallowen. Inspired from the song In a Rainy Town Baloons Dance with the Devil. Mind To RnR? #Mungkin lebih kerasa dikit horrornya jika sambil dengar lagu itu.
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,298 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 11/1/2014
Madness of Love reviews
Terkadang cinta dapat membutakan segalanya dan menghalalkan segalanya. Happy pre Hallowen/ a bit bloodyness M for safety
Fiction: Manga - Rated: M - Indonesian - Romance/Crime - Chapters: 2 - Words: 2,903 - Reviews: 8 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 10/31/2014 - Published: 10/30/2014 - Complete
Ai no Monogatari reviews
Ini bukanlah kisah Cinderella, Dimana Cinderella bertemu dengan pangeran dan hidup dengan bahagia Bagaimana jika seandainya semuanya hanyalah kebohongan? Dimana Cinderella ditugaskan oleh sang peri untuk membunuh pangeran? Dan sang pangeran sendiri berniat untuk menculik Cinderella saat pesta dansa? Hanya untuk memenuhi keegoisannya? Apakah kisah ini akan berakhir bahagia?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,365 - Reviews: 8 - Favs: 3 - Follows: 4 - Updated: 10/31/2014 - Published: 10/21/2014
You're Mine and Only Mine reviews
Obsesi atau mungkin lebih cocok disebut cemburu, ada baiknya tidak terlalu berlebihan. SaiMiruki. Oc not mine. Special for Silvia birthday. Full Of Gajeness and Out Of Characterness. Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 893 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Published: 10/22/2014 - Complete
13 Keanehan di Sekolah Kazuyama reviews
Setiap sekolah menyimpan berbagai keanehan. Dan inilah yang akan dialami oleh kelompok wartawan di sekolah Kazuyama. Yang diawali dengan penemuan sebuah kertas misterius hingga terungkapnya berbagi misteri yang ada. Mind To RnR?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Friendship/Supernatural - Chapters: 2 - Words: 2,698 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 10/11/2014 - Published: 8/9/2014
My Brothers Twin reviews
Sebuah kisah kehidupan keluarga Komozaku Shuurou, yang terlihat normal meski ada berbagai kejadian yang terjadi. Based on Hitotsu. Mind To RNR?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Family/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,672 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 10/10/2014 - Published: 10/6/2014
Because reviews
Part II/Because of me You re Suffering. #SchatteredTears challange. Mind to RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 4,768 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 10/6/2014 - Published: 10/3/2014 - Complete
Doppelganger reviews
Kalian tau kan, tentang mitos ini? Jika kau bertemu dengan seseorang yang sangatmirip denganmu maka ia akan menggantikan posisimu. Mind To RnR?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Mystery - Chapters: 2 - Words: 2,882 - Reviews: 10 - Favs: 6 - Follows: 4 - Updated: 9/30/2014 - Published: 7/28/2014
Hitotsu reviews
Sebuah cerita prequel dari band Hitotsu. Sebuah band dengan anggota empat orang pria dan dua orang wanita. Serta perjuangan mereka untuk mencapai hobi mereka dalam bidang musik. Mind To RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 3 - Words: 7,253 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 2 - Updated: 9/20/2014 - Published: 9/14/2014
Alice Human Sacrifice: Story reviews
Fiction based from Vocaloid Song Alice human Sacrifice. Oc belong to their original Author Mind To RnR? More Bloody thing in next chapter
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Horror/Spiritual - Chapters: 2 - Words: 2,531 - Reviews: 4 - Updated: 9/20/2014 - Published: 9/6/2014
The Lost Guardian Of Empire reviews
Seorang pria yang merupakan maniak game kini terjebak di dalam sebuah game, namun banyak hal yang tidak seperti perkiraannya. Mind To RnR?
Fiction: Action - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 2 - Words: 3,145 - Reviews: 5 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 9/11/2014 - Published: 9/6/2014
17 Agustus di Dunia Hantu reviews
17 Agustusan di dunia manusia? udah biasa. Namun bagaimana jika dunia hantu yang merayakannya? Sky Flower Challange yang kalau nggak salah dari Aiko Shikatani Xd Mind To RnR?1
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,937 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 8/21/2014 - Complete
Sleeping Beauty or Beauty Sleeping reviews
Bagaimana jadinya jika anak-anak band yang iddntik dengan aksi panggung di paksa bermain drama? kacaukah? happy end? Sad End? #Sky FlowerChallange. Mind To RnR?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Friendship/Humor - Chapters: 2 - Words: 3,743 - Reviews: 7 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 8/18/2014 - Published: 8/13/2014
Haunting Ghost In Indonesia reviews
Kisah petualangan 5 bocah beda warna di indonesia tercinta XD Mind ToRnR?
Fiction: Mystery - Rated: T - Indonesian - Adventure/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 860 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 7/28/2014
Nyasar! reviews
Kisah petualangan penuh derita seorang pria dengan nama Ryuuzaki Shin. Yang terdampar secara ajaib ke dunia tak jelas(?) Bahasa gaul,mistypo( ) mind to rnr?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,788 - Reviews: 7 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 7/21/2014 - Published: 6/21/2014
Vacant House reviews
Sebuah rumah yang menjadi saksi bisu pembunuhan oleh berbagai misteri. Oc belong to their original author. Mind to RnR
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Mystery/Friendship - Chapters: 1 - Words: 682 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 7/11/2014
Incubus or Werewolf reviews
Mampukah seorang gadis biasa mengubah takdir suatu kerajaan yang dikutuk? Apakah ia akan jatuh cinta pada salah satu pangeran yang dikutuk menjadii seekor werewolf dan seekor Incubus? A request from Tiara #Love Across Two Different World.
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,958 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 6/9/2014 - Published: 6/7/2014
Stay With Me
Haruskah aku senang karena dia maaih hidup ataukah sedih dan kecewa karena ia berhianat? Shi/Erick fic Mind To RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,393 - Published: 5/30/2014 - Complete
Snow Lady reviews
Gadis itu selalu berdiri di bawah guguran salju Tak ada yang tau apa yang dilakukannya Dan setelah beberapa saat ia akan menghilang Bersamaan dengan salju yang turun semakin deras #SupraHunorRomance# #Challange from Tsuwabuki Luna Mind To RnR?
Fiction: Fantasy - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,385 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 5/24/2014 - Complete
Fate OR Destiny reviews
"Mungkin inilah yang namanya takdir. Kau bahkan tidak akan bisa memprediksi kapan takdir akan datang padamu. Mungkin kau hanya bisa menunggu dan menerima, takdir yang telah diberikan padamu, dan yang terpenting bagaimana kau menjalani takdir tersebut" #SuPraNatural-Humor-RomAncE aka Triplet challange from Tsuwabuki Luna.
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Supernatural/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,536 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 5/11/2014 - Complete
Derita Para Kapten reviews
Sekumpulan kisah tentang penderitaan berbagai kapten. Humor Garing, Gaje,Abal! Mind To RnR?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 2 - Words: 2,808 - Reviews: 4 - Follows: 1 - Updated: 4/28/2014 - Published: 4/19/2014
Protect Vs Protect (Past against Future) reviews
Munculnya musuh dari masa depan yang ingin menghancurkan protect dari masa lalu sehingga para Protect yang ada di masa depan mau tak mau harus pergi ke masa lalu untuk mencegah hal itu. Namun, apakah hal ini dapat berjalan lancar? Mind To rnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 5,406 - Reviews: 6 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 4/10/2014 - Published: 2/4/2014
Iklan dan Acara Tv Gaje reviews
Kumpulan iklan dan acara tv gaje. Oc accepted! mind to RnR?
Fiction: Humor - Rated: T - Indonesian - Humor/Parody - Chapters: 3 - Words: 5,087 - Reviews: 12 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 2/28/2014 - Published: 9/23/2013
More Than Just A Chocolate reviews
Yang terpenting dalam coklat bukanlah rasa manisnya. Melainkan usaha dan perasaan yang dituangkan si pembuat pada coklat tersebut. DieRuna Fic. Mind To RnR? Special For Valentine Day
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,654 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Published: 2/13/2014 - Complete
Di Satu Sisi reviews
Sebuah Drable singkat tentang KaiRyu. Shou-ai. Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 595 - Reviews: 1 - Published: 2/10/2014 - Complete
The Destroyer reviews
Kami adalah kumpulan orang-orang terbuang yang berusaha untuk mencari keadilan dan kedamaian dengan cara yang berbeda. Counter back from Protect Mind to RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Humor - Chapters: 2 - Words: 2,705 - Reviews: 2 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 2/9/2014 - Published: 2/2/2014
Time Chaos reviews
Para Protect Dan Para Destroyer kini terjebak di sebuah zaman. Dimana terjadi pertempuran antara Kelompok penjaga neraka, kelompok dewa kematian, para penegak kedamaian serta kelompok pelindung rahasia. Dan mau tak mau, mereka harus menyelesaikan masalah ini dan mengungkap hal apa yang sebenarnya terjadi. Sequel from Protect Squad. Mind To.RnR?
Fiction: Manga - Rated: T - Indonesian - Adventure/Friendship - Chapters: 2 - Words: 4,472 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 3 - Updated: 2/7/2014 - Published: 12/23/2013
Deadly Buster reviews
3 Orang pria yang mengklaim diri sebagai Vampire Hunter membentuk sebuah kelompok pembasmi vampire dan berbagai mahluk-mahluk supranatural yang menyerang kota. mind to RnR?
Fiction: Supernatural - Rated: T - Indonesian - Mystery/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,113 - Reviews: 1 - Favs: 1 - Follows: 1 - Published: 12/24/2013
Cerita Sampingan dari Toko Impian
Sequel singkat dari Selamat datang di Toko Impian. Mind To.RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 558 - Published: 12/20/2013 - Complete
Anata o Eien Ni Aishite reviews
Bloody Romance Challange and Sad Chalange from Harumiki & Shironeko and Ismihana-san. Hope you like it! M for safety!
Fiction: General - Rated: M - Indonesian - Romance/Tragedy - Chapters: 1 - Words: 3,679 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 11/15/2013 - Complete
I Love You Even You're Not Love Me reviews
Asalkan kau bahagia. Aku juga akan bahagia untukmu. Meski bukan aku yang berada di sisimu. #Sad Challange from IsmiHana. The song is not mine! Hurt/comfort fail Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,819 - Reviews: 3 - Favs: 3 - Published: 11/9/2013 - Complete
Hidup Tidak Selalu Indah reviews
Hidup bukanlah sebuah Dongeng yang selalu berahir dengan bahagia. Tapi hidup selalu dipenuhi tantangan, rintangan dan penderitaan. A request from Harumiki and Yukineko aka Shironeko. DieDion Family fic. Mind to RnR?
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Family/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,679 - Reviews: 2 - Favs: 2 - Follows: 2 - Published: 11/9/2013
My Senpai, My Neighbor reviews
Bertetangga dengan senpai yang paling menyebalkan. Itulah yang harus dialami seorang gadis bernama Suzura Akira. Ia harus bertetangga dengan seorang senpai yang selalu bersikap datar dan dingin tapi sakrastik dan menyebalkan. Bagaimanakah kelanjutannya? AgustinusAkira Fanfic. Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 2 - Words: 1,918 - Reviews: 2 - Updated: 11/1/2013 - Published: 10/12/2013
Trick Or Treat! reviews
Halowen merupakan acara dimana para manusia memakai kostum hantu. Namun bagaimana jika salah seorang atau mungkin beberapa orang di sekitarmu adalah hantu asli? Mistypo. Happy Hallowen day!
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,842 - Reviews: 4 - Favs: 3 - Follows: 2 - Published: 10/31/2013 - Complete
Sweet Little Things reviews
A HaruMizu fic. For Dion birthday today. "Padahal aku baru saja mengenalmu lebih jauh. Tapi kini kau kembali pergi... " Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,720 - Reviews: 1 - Published: 10/25/2013
Haunted House reviews
Sekelompok pria pergi menuju ke sebuah perkampungan di daerah jepang yang terkenal dengan suasana mistik. Di sana beredar sebuah rumor tentang kemunculan hantu misterius yang membunuh para penduduk hanya dengan syair berdarah ataupun permainan piano. Akankah misteri ini terungkap?Mind to RnR?
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Horror/Mystery - Chapters: 1 - Words: 1,088 - Reviews: 1 - Published: 10/22/2013
Something Are Better Left Unknown reviews
'Bagaimana ia tau tentang kamar perawatanku? Ada hal aneh yang menyelimuti tempat ini' Dion Pov's. Mind To RnR? Last chapter update
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Mystery/Horror - Chapters: 4 - Words: 4,527 - Reviews: 7 - Follows: 2 - Updated: 10/15/2013 - Published: 10/11/2013 - Complete
Understanding reviews
Pengertian adalah kunci untuk menjalani segalanya. Namun bagaimana dengan sebuah cinta terlarang? KaiRyu fic. Shou-Ai. Mind To RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,268 - Reviews: 1 - Published: 10/14/2013
Amaterasu reviews
Kenapa sosoknya mirip dengan yang ada dimimpiku? A HaruMizu fic(Harumiki Dion and Amaterasu Mizuki) mind to r n r?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Mystery - Chapters: 2 - Words: 1,463 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 1 - Updated: 9/28/2013 - Published: 9/13/2013
The Perfection Of Love reviews
Cinta itu rapuh dan penuh Namun cinta itu akan sempurna jika perasaan itu saling berbalas dan saling mengerti satu sama Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,539 - Reviews: 3 - Published: 9/28/2013
Candy Man reviews
Aku hanyalah seorang rakyat jelata Sedangkan kau? Kau adalah keluarga bangsawan Apakah salah jika jatuh cinta pada seorang putri bangsawan? gaje fic!
Fiction: Horror - Rated: T - Indonesian - Humor/Horror - Chapters: 2 - Words: 2,098 - Reviews: 7 - Favs: 3 - Follows: 2 - Updated: 9/25/2013 - Published: 9/20/2013
Doushite? reviews
Kenapa? Apa dia ada masalah? Tidak bisakah ia bersikap manis pada orang yang membantunya? A Ryuuki fic. Mind to rnr
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 2 - Words: 1,773 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 2 - Updated: 9/20/2013 - Published: 9/13/2013
Anata no sekai( Your world) reviews
Duniamu dan duniaku berbeda. Sebuah dinding tak terlihat memisahkan kita One shoot! Chara death
Fiction: General - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 840 - Reviews: 3 - Published: 9/20/2013 - Complete
This Is The End And The Beginning reviews
Aku sudah memberikan semuanya padamu. Cinta, harta, kesetiaan hingga harga diriku. Namun apa balasanmu? Kau permainkan diriku dengan memanfaatkan kelemahanku. Kini, aku sadar, lebih baik aku pergi dari kehidupanmu dari pada kau terus menorehkan luka yang takkan terobati ini. For SD Anniv#1 Hope you like it!
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,958 - Reviews: 2 - Published: 9/20/2013 - Complete
Thousand Years reviews
'Seribu tahun... Sudah seribu tahun aku menunggumu. Saat itu juga meskipun kau terlahir kembali, aku akan tetap mengenalimu. Rambut merahmu yang bagaikan mawar dan mata birumu yang bagaikan biru langit. Senyummu selalu menenangkanku dan menghilangkan kegundahanku. Tapi sekarang kau kembali menghilang tanpa jejak. Dimanakah dirimu Yuki... '/Ryuuki Fic. Sequel from Snow prince
Fiction: Fantasy - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Supernatural - Chapters: 1 - Words: 1,447 - Reviews: 3 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 6/7/2013 - Complete
Hujan reviews
Hujan... Aku sendiri di bawah hujan yang membasahi bumi Tanpa ada yang menemani Seorang diri... A poetry fic. The poetry by: Aoi-san aka Aoi Ranshi.
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Hurt/Comfort/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,166 - Reviews: 3 - Favs: 2 - Follows: 1 - Published: 6/7/2013 - Complete
Snow Prince reviews
Snow Prince sebuah legenda tentang seorang pangeran dari kerajaan salju yang kehilangan kekasihnya. Ia terus mencari kekasihnya yang hilang dan keberadaannya tidak di ketahui
Fiction: Fantasy - Rated: K+ - Indonesian - Supernatural/Fantasy - Chapters: 1 - Words: 1,376 - Reviews: 4 - Favs: 1 - Follows: 2 - Published: 5/24/2013 - Complete
Find My Place reviews
Bagaimana jadinya jika Kaitou Shun, seorang idola di SMAnya bertemu dengan si Jenius Shin Ryuuzaki,namun pemalu itu. Dapatkah Kaitou menarik dan mendapatkannya di ahir cerita? YAOI!Shou-Ai!Mind to RnR?
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 2 - Words: 3,717 - Reviews: 5 - Favs: 2 - Follows: 1 - Updated: 5/3/2013 - Published: 4/26/2013
Youre special reviews
Sebuah kesalahpahaman yang berujung persatuan. KaiRyu Fic mind to RnR? Yaoi!Shou-Ai
Fiction: Romance - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,276 - Reviews: 4 - Published: 4/26/2013 - Complete